Kate Middleton și Prințul William își împart sarcinile casnice în mod egal. Viitorul Rege al Marii Britanii nu se ferește să stea "la cratiță"

Publicat pe

Chiar dacă fac parte din Familia Regală britanică și au la dispoziție o armată de oameni, Kate Middleton și Prințul William sunt, în intimitate, un cuplu obișnuit și își împart sarcinile domestice. Mai mult, soțul Ducesei de Cambridge nu ocolește nici bucătăria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton și Prințul William vor fi cândva Regele și Regina Angliei, iar acest „cândva” este mai aproape decât ne imaginăm, și asta pentru că semnalele transmise de către Regina Elisabeta a II-a conduc spre acest scenariu. Se pare că suverana îi preferă pe cei doi Duci de Cambridge fiului său Charles, dovadă fiind și faptul că aceștia au preluat deja o mare parte dintre îndatoririle ei.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

O familie modernă

Odată cu biografia Finding Freedom, dedicată lui Meghan Markle și Prințului Harry, au ieșit însă la iveală o mulțime de alte detalii despre viața Familiei Regale britanice, în care, evident, Kate Middleton și Prințul William ocupă un loc important. Autorii cărții, jurnaliștii Carolyn Durand și Omid Scobie, au dezvăluit că Ducii de Cambridge au un parteneriat egal'.

Aceștia afirmă că Ducii de Cambridge sunt implicați în fiecare aspect al creșterii celor 3 copii ai lor – incluzând atât dusul și luatul de la școală, cât și supravegherea lor la teme.

„El și Kate, care au un parteneriat egal atunci când vine vorba despre casă, sunt niște părinți moderni. William prepară mâncarea în egală măsură ca ea”, susțin Carolyn Durand și Omid Scobie.

Aceștia mai spun, de asemenea, că Ducii de Cambridge doresc să le ofere lui George, Charlotte și Louis o viață de familie normală.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Kate Middleton și Prințul William își împart sarcinile casnice în mod egal. Viitorul Rege al Marii Britanii nu se ferește să stea "la cratiță"Kate Middleton și Prințul William își împart sarcinile casnice în mod egal. Viitorul Rege al Marii Britanii nu se ferește să stea "la cratiță"

Bucătăria, punctul central al casei

Într-adevăr, afirmațiile acestora sunt susținute de o declarație mai veche de-a Ducesei, care povestea cum a cucerit-o actualul ei soț, cu 17 ani în urmă:

„Atunci când eram la facultate, William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi…”

Nu este de mirare, așadar, că, „atunci când William și Kate și-au luat în primire reședința, au dorit ca bucătăria să fie în centrul casei. Nu era doar practic, era și simbolic. Așa cum și-a dorit și mama lui pentru el (n.red. Prințesa Diana), William a vrut o copilărie relativ normală pentru copiii lui, chiar dacă fiul lui cel mare, George, va ajunge rege într-o zi”, mai susțin cei doi jurnaliști.

Meghan Markle și Prințul Harry au declarat însă că nu au nimic de-a face cu biografia scrisă de cei doi jurnaliști, în care apar și detalii mai puțin flatante despre Kate și William), iar Scobie, care are o relație apropiată cu Meghan Markle, a susținut că, într-adevăr, nu a vorbit cu ea direct. Totuși, cartea conține niște informații extrem de intime despre viața celor doi, dar și despre viața lui William și a lui Kate…

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter