Kate Middleton suferă că nu mai este apropiată de Prințul Harry! Motivul pentru care Ducesa de Cambridge s-a simțit "incredibil de rănită"

Publicat pe

Odată cu plecarea în Canada a Ducilor de Sussex, distanța dintre membrii familiei regale s-a mărit și la propriu. Dacă, probabil, Kate nu o regretă prea mult pe Meghan Markle, în ceea ce-l privește pe Prințul Harry se schimbă situația! Ducesa de Cambridge îi simte lipsa enorm cumnatului ei.

Recenta plecare a Ducilor de Sussex în Canada, după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice, a produs furtună nu doar în rândul admiratorilor lui Meghan Markle și ai Prințului Harry, ci și în familia regală britanică, această dezertare scăzând mult nivelul de popularitate al monarhiei în general.

Deși presa scrie de mai bine de un an de scindarea produsă între frați, pornită, se zice, de la neînțelegerile dintre soțiile lor, conform surselor, Kate Middleton este extrem de îngrijorată că nu va mai putea fi la fel de apropiată de Prințul Harry. Într-adevăr, până să apară Meghan Markle în viața lui Harry, acesta era foarte apropiat de cumnata lui, între cei doi existând o relație specială.

Oricât ar părea acum de ciudat, Kate Middleton și Prințul Harry au fost prieteni dintotdeauna, ea, el și William formând un trio formidabil cât timp mezinul familiei a fost burlac. Iar în pofida tuturor zvonurilor, tot Kate a fost cea care l-a sfătuit și l-a încurajat în privința lui Meghan Markle. Oricum, complicitatea dintre ei și simpatia pe care și-o poartă reciproc se pot observa în orice fotografie în care apar împreună.

Lui Kate Middleton îi lipsește Prințul Harry

Conform Us Weekly, care citează surse din proximitatea familiei regale, Kate a plâns pentru prietenia ei pierdută, părând „incredibil de rănită” de faptul că Ducii de Sussex au plecat în Canada.

Și-ar fi dorit să poată vorbi cu Harry. Îi lipsește și se teme că nu va mai fi niciodată aproape de el, au spus sursele.

În ceea ce privește relația dintre Kate și Meghan, cele două „nu ar putea fi mai diferite de atât”, astfel încât faptul că sunt departe una de alta e cel mai bun lucru care putea să li se întâmple amândurora. Din păcate, acest lucru l-a îndepărtat pe Harry de familie și de prieteni…

Foto: Hepta

Kate Middleton suferă că nu mai este apropiată de Prințul Harry! Motivul pentru care Ducesa de Cambridge s-a simțit "incredibil de rănită"Kate Middleton suferă că nu mai este apropiată de Prințul Harry! Motivul pentru care Ducesa de Cambridge s-a simțit "incredibil de rănită"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter