Horoscopul lunii februarie. Taurii simt nevoia unei schimbări, Berbecii se afirmă pe toate planurile!

Publicat pe

VĂRSĂTOR 20.01-18.02
Ai chef și putere de muncă în luna asta, începi proiecte noi, îți faci planuri pentru tot anul și ai convingerea că vei reuși să le duci la îndeplinire. Asta nu este rău, însă nu îți consuma chiar toată energia de la începul anului. Ia-o încet, rezolvă totul pas cu pas și dă dovadă de mai multă răbdare în ceea ce ți-ai propus!

PEȘTI 19.02-20.03
La începutul lunii, pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a economiilor prin intermediul investițiilor. Măsoară de două ori înainte să tai, nu lua decizii pripite pe care s-ar putea să le regreți. Este valabil și în relația de dragoste.


BERBEC 21.03-20.04
Februarie vine pentru tine cu noi șanse de afirmare, atât la serviciu, cât și din punct de vedere social și chiar amoros. Poți primi o avansare, o mărire de salariu sau colaborări care îți pot rotunji veniturile. Ai grijă, Cupidon te așteaptă după colț!


TAUR 21.04-20.05
Simți nevoia unei schimbări! Ai senzația că nu ești în locul potrivit, alături de oamenii potriviți, și toate astea îți dau bătăi de cap. Și insomnii. Situația se liniștește după 7 februarie, când în viața ta este posibil să apară cineva care să-ți readucă zâmbetul pe buze.

GEMENI 21.05-21.06
Stresul îți dă bătăi de cap și pare că ți-ai pierdut energia, iar asta poate aduce tensiune acasă, în relația cu perechea ta. Încearcă să trasezi o linie clară între viața profesională și cea de familie, nu le amesteca, pentru că ar putea ieși scântei!


RAC 22.06-22.07
Februarie îți aduce mai mulți bani! Nu stai foarte bine în relația cu jumătatea ta, apar tensiuni din lucruri aparent minore, însă, dacă nu ai noroc în dragoste, ai la bani. Nu cheltui totul, pune și la ciorap, pentru că s-ar putea să ai nevoie de aceste rezerve!

Coperta VIVA! februarie 2020
Coperta VIVA! februarie 2020


LEU 23.07-22.08
Abia aștepți să le demonstrezi, în sfârșit, tuturor de ce ești în stare! La locul de muncă, muți munții din loc, iar în dragoste te transformi în partenerul pe care și-l dorește oricine. Mai mult, astrele te susțin din plin în pasul următor: căsătoria!

FECIOARĂ 23.08-22.09
Dacă la începutul lunii comunici foarte ușor, atât cu partenerul de viață, cât și în afaceri, spre sfârșitul lunii, lucrurile se schimbă. Vei simți nevoia să ții la distanță lumea din jur și te vei închide într-o carapace. Nu-i dezamăgi pe cei dragi!

BALANȚĂ 23.09-22.10
Acasă, ai liniște și pace la începutul lunii, dar spre final este posibil să apară neînțelegeri. Nu pune gaz pe foc, păstrează-ți calmul și aplanează conflictele, așa încât să nu degenereze în scandal cu uși trântite și vorbe grele. Menține-ți calmul și la serviciu!


SCORPION 23.10-21.11
Dacă vrei să-ți schimbi jobul, acum e momentul! Abilitățile tale de comunicare și socializare sunt po-tențate la maximum, prilej să te folosești de această perioadă pentru a merge la interviuri de angajare sau pentru a prezenta partenerilor noi proiecte.


SĂGETĂTOR 22.11-20.12
La jumătatea lunii, se anunță schimbări în planul financiar! Încasezi mai mulți bani, dar și cheltuiești mai mult. Asigură-te că există un echilibru, mai cu seamă că apare șansa de a pleca într-o călătorie și trebuie să ai ceva bani și pentru suvenire!


CAPRICORN 21.12-19.01
Nu lăsa tensiunile de la serviciu să-ți strice armonia din familie! Riști să duci acasă stresul de la birou și cei dragi vor resimți asta. Este o idee bună să te apuci de sport, cu siguranță îți va lua din stres și vei trece cu bine și de luna asta dificilă!

Numărul de februarie al revistei VIVA! poate fi găsit la toate standurile de difuzare a presei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter