Și-a revenit Xonia? Cum arată artista la 3 luni după ce a apărut cu fața umflată. A făcut o ședință foto sexy

Publicat pe

După ce în urmă cu trei luni a șocat pe toată lumea și a avut o apariție de nerecunoscut, Xonia pare că și-a revenit. Nu mai are fața umflată și a postat pe rețelele de socializare imagini de senzație.

Și-a revenit Xonia? Cum arată artista la 3 luni după ce a apărut cu fața umflată. A făcut o ședință foto sexyȘi-a revenit Xonia? Cum arată artista la 3 luni după ce a apărut cu fața umflată. A făcut o ședință foto sexy

Deși mulți au fost de părere că artista ar fi exagerat cu intervențiile chirugicale, Xonia a ținut să lămurească că este vorba despre o problemă de sănătate, scrie cancan.ro.

Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus', a precizat la acel moment Xonia la un post de televiziune.

Între timp, Xonia pare să și-a revenit spectaculos și a ținut să le arate tuturor, pozând în ipostaze sexy.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter