Kate Middleton, în tribune la turneul de tenis de la Wimbledon. Cum a atras atenţia Ducesa!

Publicat pe

Prima zi a turneului de tenis de la Wimbledon a coincis cu apariţia în tribune a lui Kate Middleton, venită să asiste la meciul dintre compatriotul ei, Andy Murray, şi rusul Alxander Bublik.  

 

Kate a reuşit să surprindă pe toată lumea, afişând o nouă tunsoare, una de vară, care i se potriveşte de minune.

 

Soţia Prinţului William şi-a scurtat părul şi a ales să-şi schimbe nuanţa, optând pentru ombre hair, şi reuşind astfel să obţină un look foarte chic la recomandarea stilistului sau, Richard Ward.

 

Vezi si:

Vedeta la The Millennial Aristo Party by Ana Morodan. Cum s-au imbracat intr-o seara de neuitat!

 

La capitolul vestimentaţie, Ducesa în vârstă de 35 de ani a ales să poarte o rochie polka Dolce&Gabbana, care nu a fost chiar pe placul tuturor, creaţia la modă în anii 90 fiind considerată acum demodată. Kate şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale negre şi o geantă semnată Victoria Beckham şi fost extrem de zâmbitoare pe parcursul şederii sale al Wibledon.

 

Mama lui George şi a Charlottei s-a întâlnit cu legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova, ajunsă la vârstă de 60 de ani. Aceasta a scris istorie al Wimbledon, unde a jucat fianla de 12 ori, câştigând 7 trofee.

 

Peste puţin timp, pe 17 iulie, Kate, William şi cei doi copii ai lor vor pleca într-un turneu oficial în Germania şi Polonia, iar Kate va avea cu siguranţă apariţii foarte elegante, care se vor potrivi cu noul ei look.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton, în tribune la turneul de tenis de la Wimbledon. Cum a atras atenţia Ducesa!Kate Middleton, în tribune la turneul de tenis de la Wimbledon. Cum a atras atenţia Ducesa!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter