Ozana Barabancea – O mamă împlinită. Ce copii mari şi frumoşi are artista!

Publicat pe

Ozana Barabancea îşi creşte singură cei doi copii, după ce a divorţat în 2004 de fostul ei soţ, pianistul Sorin Terinte.

 

Ozana şi Sorin au fost căsătoriţi mulţi ani şi au împreună doi copii minunaţi, Andrew (17 ani) şi Gloria (13 ani), amândoi fiind muzicieni în devenire şi având deja primele concerte împreună.

 

Vedeta şi-a crescut copiii cu multă dragoste, aceştia fiind raţiunea ei de a merge mai departe şi de a face faţa diverselor probleme. Pe pagina sa de Facebook, aceasta a scris un mesaj emoţionant despre cei doi copii, dezvăluind în acelaşi timp mai multe fotografii cu aceştia.  „Pentru ei doi trăiesc, respir, rezist, îndrăznesc, reuşesc! Şi toate astea cu ajutorul Lui Dumnezeu, preaBunul!', a scris Ozana, primind numeroase complimente pentru felul în care i-a crescut şi pentru familai frumoasă pe care o are.

 

Vezi si:

Elena Basescu, in vacanta la mare alaturi de cei doi copii

 

„Frumoasă familie! Să aveţi parte de iubire şi să vă bucuraţi de fiecare clipă de fericire oferită necondiţionat de cei care contează!!!', „Ce copii mari şi frumoşi ! Să-ţi trăiască şi să fiţi toţi fericiţi şi să vă iubiţi ! Felicitări pentru familia minunată ! Aşa mamă, aşa copii!'

 

Recent, Ozana şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului şi a declarat că a recurs la acest gest cu gândul la cei doi copii ai ei: „M-am hotărât să fiu sănătoasă pentru copiii mei, asta este cel mai important, și pentru cei din jurul meu, să mă simt efectiv mai utilă că mă simțeam încorsetată.'

 

Ozana Barabancea – O mamă împlinită. Ce copii mari şi frumoşi are artista!Ozana Barabancea – O mamă împlinită. Ce copii mari şi frumoşi are artista!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter