Katherine Heigl – Însărcinată cu primul ei copil, e în culmea fericirii

Publicat pe

Actriţa Katherine Heigl cunoscută din serialul „Grays Anatomy' traversează o perioada extrem de fericită şi foarte emoţionantă.

 

La 37 de ani este însărcinata cu primul ei copil, după ce îşi luase gândul că va putea avea vreodata copii şi înfiase două fetiţe.

 

Surpriză a fost extrem de mare si pentru ea, iar acum viitoarea mămică a unui băieţel şi-a făcut o apariţie de senzaţie pe covorul roşu al unui eveniment desfăşurat la Los Angeles.

 

Îmbrăcata într-o rochie albă, care i-a scos în evidenţă burtica, Katherine şi-a promovat cea mai recentă peliculă a sa, „Doubt', frumoasa actriţa avându-l alături si pe soţul său, Josh Kelley.

 

Cei doi sunt deja părinţii a două fetiţe, Naleigh, adoptată în 2009 şi Adalaide, venită în familia lor în 2012. La începutul verii, ea anunţa că este însărcinată şi va avea un băieţel.

 

Foto: Northfoto

 

Katherine Heigl – Însărcinată cu primul ei copil, e în culmea fericiriiKatherine Heigl – Însărcinată cu primul ei copil, e în culmea fericirii

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter