Christina Applegate s-a îngrășat 18 kilograme și merge cu baston. Actrița suferă de scleroză multiplă

Publicat pe

Christina Applegate, aka Kelly din Familia Bundy, împlinește 51 de ani pe 25 noiembrie, însă, din cauză că suferă de scleroză multiplă, a ajuns să meargă cu baston… În plus, s-a îngrășat 18 kilogame. În urmă cu un an, actrița a primit teribilul diagnostic, iar de atunci s-a retras din lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Applegate sau, mai bine zis, Kelly Bundy, nume care i-a rămas după ce a jucat în iconicul sitcom, suferă de scleroză multiplă și, din nefericire, a ajuns să se deplaseze cu ajutorul unui baston. De un an de zile, de când a fost diagnosticată, actrița nu a mai ieșit în lume, însă acum și-a anunțat fanii că urmează să-și facă apariția la o ceremonie importantă… iar pentru asta și-a ales un baston pe măsură, unul foarte fashion.

Christina Applegate s-a îngrășat 18 kilograme și merge cu baston. Actrița suferă de scleroză multiplăChristina Applegate s-a îngrășat 18 kilograme și merge cu baston. Actrița suferă de scleroză multiplă

Kelly din „Familia Bundy” suferă de scleroză multiplă

În anii 1990, Christina Applegate făcea furori în serialul „Familia Bundy”, în rolul naivei fiice a lui Ted și Peggy, iar personajul ei a devenit unul iconic, din care par să se fi tras toate bancurile cu blonde. Dacă pe plan profesional lucrurile au mers bine pentru ea, actrița nu a fost scutită de necazuri în viața personală. După ce mult timp s-a luptat cu cancerul, Christina Applegate a primit un alt verdict nemilos, în urmă cu un an, când a aflat că suferă de MS (scleroză multiplă). Este vorba despre o boală progresivă, care afectează sistemul nervos central (SNC) și care este diagnosticată, de obicei, la adulții tineri, între 20 si 40 de ani. Afecțiunea se poate declanșa însă oricând între 15 și 60 de ani.

Citește și: Ți-l mai amintești pe Bud, din Familia Bundy? Cum arată Bud, la 46 de ani: a avut o viață tumultuoasă cu droguri, alcool, arest și un divorț…

Citește și: Ți-l mai amintești pe Al Bundy? Cum arată acum actorul Ed ONeil, la 32 de ani de la lansarea serialului „Familia Bundy'

Citește și: Ți-o mai amintești pe Peggy Bundy? Actrița a avut parte de multe evenimente tragice și este de nerecunoscut, la vârsta de 65 de ani!

Citește și: Cum arată Dinu Maxer după ce soția l-a pus să-și facă operații estetice: „Face 49 de ani și are nevoie de îmbunătățiri”

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A fost o călătorie ciudată, dar am avut sprijinul câtorva oameni care știu că au aceeași afecțiune. A fost un drum greu, dar așa cum toți știm, drumul merge mai departe, cu excepția cazului în care vreun tâmpit îl blochează’, a scris Christina Applegate pe Twitter, cu un an în urmă.

Recent, actrița le-a dat o veste bună fanilor ei, anunțându-i că urmează să iasă din nou în lume. Mesajul a impresionat, cu atât mai mult cu cât Christina a postat în dreptul textului o colecție cu bastoane…

„Particip la o ceremonie foarte importantă. Va fi prima dată de când am fost diagnosticată cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate', a scris ea în dreptul pozei.

Actrița s-a îngășat 18 kilograme

Christina Applegate a făcut să râdă generații întregi pe post de Kelly Bundy și, cu toate că acum suferă de o boală gravă, nu și-a pierdut umorul și nici optimismul. Scleroza multiplă nu este însă singura afecțiune cu care s-a confruntat actrița, aceasta a suferit și de cancer. Din fericire, starul internațional a reușit să învingă boala în 2008. Actrița a suferit atunci o operație de mastectomie bilaterală, pentru a fi din nou sănătoasă.

Din păcate, în ultimul timp Christina Applegate s-a îngrășat 18 kilograme, notează pagesix.com.

„Este prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt', spunea actrița, pentru New York Times, despre viitorul și ultimul sezon din „Dead to Me'.

Applegate a mărturisit că este „foarte conștientă' de schimbările survenite în ceea ce privește aspectul și mobilitatea.

„Nu voi accepta niciodată acest lucru', a spus ea. „Sunt supărată'.

Viața i-a adus însă și bucurii, pe lângă aceste suferințe. De departe, cea mai mare fericire a ei rămâne momentul în care a devenit mamă. Aceasta are o fetiță superbă, pe nume Sadie Grace, dar se laudă și cu un soț grijuliu, bărbatul fiindu-i mereu alături.

Foto: Profimedia, Hepta, Twitter. TheImmageDirect.com

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter