Kim Kardashian, jefuită sub ameninţarea cu arma

Publicat pe

Aflată la Paris pentru Săptămâna Modei, Kim Kardashian a trait azi noapte coșmarul de a fi jefuită sub amenințarea cu arma. Se pare că hoții, degizați în polițiști, i-au furat bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari înainte de a părăsi apartamentul de lux.

 

Atacatorii au dat o spargere ca în filme, plănuită minuțios. Filmul evenimentelor pare a fi următorul: după ce au intrat prin efracție în complexul de lux, unde Kim a mai fost cazată și în 2014, hoții au imobilizat paznicul, reușind apoi să ajungă în camera starului de reality show. Aceasta a fost legată și încuiată în baie, în timp ce hoții au sustras bunuri în valoare de 11 milioane de dolari.

 

Conform purtătorului de cuvânt al vedetei, aceasta este ' în stare de șoc, dar bine din punct de vedere fizic.' Din fericire, copiii cuplului Kardashian-West, North (3 ani ) și Saint (10 luni), nu se aflau în casă la momentul spargerii.

 

La aflarea veștii, Kanye West a întrerupt concertul pe care îl susținea în New York, pentru a fi alături de soția sa. Artistul a spus publicului care nu înțelegea ce se întâmplă: 'Îmi pare rău, am o urgență de familie. Trebuie să întrerup concertul.'

 

Kourtney și Kendall Jenner se aflau într-un club de noapte parizian, astfel că au ajuns în timp record la fața locului. De altfel, se pare că garda de corp a lui Kim nu se afla la apartament deoarece a trebuit să o însoțească pe Courtney în club.

 

Kim Kardashian a plecat înapoi în SUA, se pare, în timp ce la Paris investigația continuă.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva