Kim Kardashian, jefuită sub ameninţarea cu arma

Publicat pe

Aflată la Paris pentru Săptămâna Modei, Kim Kardashian a trait azi noapte coșmarul de a fi jefuită sub amenințarea cu arma. Se pare că hoții, degizați în polițiști, i-au furat bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari înainte de a părăsi apartamentul de lux.

 

Atacatorii au dat o spargere ca în filme, plănuită minuțios. Filmul evenimentelor pare a fi următorul: după ce au intrat prin efracție în complexul de lux, unde Kim a mai fost cazată și în 2014, hoții au imobilizat paznicul, reușind apoi să ajungă în camera starului de reality show. Aceasta a fost legată și încuiată în baie, în timp ce hoții au sustras bunuri în valoare de 11 milioane de dolari.

 

Conform purtătorului de cuvânt al vedetei, aceasta este ' în stare de șoc, dar bine din punct de vedere fizic.' Din fericire, copiii cuplului Kardashian-West, North (3 ani ) și Saint (10 luni), nu se aflau în casă la momentul spargerii.

 

La aflarea veștii, Kanye West a întrerupt concertul pe care îl susținea în New York, pentru a fi alături de soția sa. Artistul a spus publicului care nu înțelegea ce se întâmplă: 'Îmi pare rău, am o urgență de familie. Trebuie să întrerup concertul.'

 

Kourtney și Kendall Jenner se aflau într-un club de noapte parizian, astfel că au ajuns în timp record la fața locului. De altfel, se pare că garda de corp a lui Kim nu se afla la apartament deoarece a trebuit să o însoțească pe Courtney în club.

 

Kim Kardashian a plecat înapoi în SUA, se pare, în timp ce la Paris investigația continuă.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

 

Kim Kardashian, jefuită sub ameninţarea cu armaKim Kardashian, jefuită sub ameninţarea cu arma

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter