Kim Kardashian și Kanye West devin pentru a treia oară părinți. A fost dezvăluit sexul copilului

Publicat pe

Și-au dorit cu ardoare încă un copil și iată că faimoșii Kim Kardashian și Kanye West devin pentru a treia oară părinți, prin intermediul unei mame-surogat. Recent au fost dezvăluite atât sexul copilului, cât și data la care bebelușul West va veni pe lume. Atât părinții, cât și viitorii frățiori așteaptă cu nerăbdare sosirea pe lume a micuțului.

Citește și: A fost seara lor. Penelope Cruz și Javier Bardem, doi îndrăgostiți pe covorul roșu la Veneția

După câteva luni în care zvonurile despre viitorul copil al cuplului au fost materie primă pentru tabloide, iată că în sfârșit TMZ a dezvăluit că rapperul și vedeta de reality show urmează într-adevăr să devină părinți, prin intermediul unei mame-surogat. De-a lungul timpului Kim a vorbit de nenumărate ori despre problemele pe care le-a avut pe parcursul celor două sarcini, mărturisind nu o dată că medicii i-au spus că o a treia sarcină i-ar pune serios viața în pericol. Cu toate acestea, celebrul cuplu nu a renunțat la idea de a-și mări familia, și iată că vestea bună nu a întârziat să apară.

 

Mama-surogat ar fi primit 45.000$, dar și un set de reguli foarte stricte pentru a duce sarcina la bun sfârșit, acesteia fiindu-i interzise, printre altele, alcoolul, țigările și drogurile de orice fel. Viitoarea mama purtătoare va trebui, de asemenea, să nu se vopsească, să evite băile fierbinți și să nu consume pește crud – cerințe normale pentru o femeie însărcinată.

Citește și: Quiz digital: Adelina Pestrițu

 

Kim Kardashian (36) și Kanye West (40) vor trebui să se pregătească destul de repede să primească noul bebeluș în viețile lor, iar asta presupune încă un dormitor și toate cele necesare unui bebeluș, totul în nunațe de… roz, pentru că cei doi părinți vor mai avea o fetiță, după câte afirmă apropiații lor. La finele lunii ianuarie 2018, North West, fiica de 4 ani, și Saint West, fiul în vârstă de 1 an al cuplului, vor face cunoștință cu noua lor surioară.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter