Angelina Jolie, primul film după divorț. A confirmat că lucrează la „Maleficent 2”

Publicat pe

Lucrurile par să se fi așezat în ultima vreme în viața Angelinei Jolie. Presa scrie că s-ar fi împăcat cu Brad Pitt după un an de când au anunțat divorțul, iar acum, după ce a stat departe de platourile de filmare o vreme, va reveni în filmul „Maleficent 2'.

Veștile pentru fanii Disney și pentru cei ai actriței sunt foarte bune. Angelina a confirmat lansarea „Maleficent 2' și a promis că va fi „o continuare foarte puternică'. Deși au existat zvonuri că actrița va juca în producția Universal „Bride of Frankenstein', acestea au încetat după ce actrița a confirmat că se întoarce la Disney.

Vezi și: Primele imagini cu fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper. Cu cine seamănă micuța

„Eu sunt acum cea care susține familia așa că este timpul. Am lucrat la scenariu și va fi o continuare foarte puternică', a declarat Angelina.

În prima parte „Maleficent' a jucat și fiica sa Vivienne în rolul micuței Aurora și nu știm încă dacă fetița va apărea și în cea de-a doua parte.

„Noi credem că este distractiv pentru copiii noștri să ni se alăture pe platourile de filmare, dar nu să fie actori. Acesta nu este obiectivul nostru, al meu și al lui Brad. Dar ceilalți interpreți de 3 și 4 ani nu s-ar fi apropiat de mine. Trebuia să fie un copil căruia să îi placă de mine și să nu îi fie frică de coarnele mele, ochii și ghearele mele, așa că trebuia să fie Viv', spunea pe atunci Angelina.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter