Kim Kardashian șochează din nou! E convinsă că tatăl ei s-a reîncarnat în fiul cel mic: "O femeie medium a venit la mine și mi-a zis că..."

Publicat pe

Familia Kardashian nu încetează să-și surprindă fanii. Recent, Kim Kardashian a dezvăluit că știe că ultimul ei copil, Psalm, este tatăl ei. Poate părea ciudat, dar vedeta internațională a explicat totul.

Când mama surogat a lui Kim Kardashian și Kanye West era însărcinată cu Psalm, un medium din Bali i-a spus că în acest bebeluș ar putea fi reîncarnat tatăl ei, Robert Kardashian Sr, potrivit eonline.com.

Într-un interviu acordat, Kim Kardashian, mamă a patru copii, a vorbit despre semnele pe care le-a observat și care au convins-o că mediumul din Bali avea dreptate.

'Fiul meu, Psalm, este probabil cel mai fericit bebeluș. El zâmbește întotdeauna și este mereu fericit. (…) În show-ul nostru vom arăta când am fost în Bali și o femeie – medium – a venit la mine și mi-a zis că o să am un fiu și va fi tatăl meu reîncarcat în el. Nimeni nu știa. Nimeni din echipa mea nu știa că am o mamă surogat care este însărcinată cu un băiețel.', a declarat Kim Kardashian.

Star-ul internațional a dezvăluit momentele din spatele camerelor care au făcut-o să creadă și mai mult cele spuse de medium.

'Eu trebuia să plec din oraș și aveam nevoie de guvernanta mea să vină, dar ea avea un baby shower unde trebuia să meargă. I-am zis că este în regulă și că îl poate lua pe micuț cu ea. Chiar aveam nevoie de ajutorul ei. L-a luat cu ea, iar acolo a venit o femeie care a întrebat-o dacă este fiul ei. Guvernanta i-a răspuns că nu este, ci că doar are grijă de el. Apoi i-a spus să-i transmită mamei bebelușului că este reîncarcat un membru al familiei în el', a mai povestit Kim Kardashian.

Nu sunt numai comentariile făcute de niște străini, dar micuțul Psalm are trăsăturile lui Robert Kardashian Sr. Bebelușul este stângaci la fel ca bunicul lui pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Tatăl lui Kim Kardashian era un avocat american, cunoscut pentru faptul că a fost unul dintre avocații și prietenul lui O. J. Simpson. Robert Kardashian Sr. a murit în anul 2003 din cauza cancerului esofagian.

Citește și: Kim Kardashian suferă de psoriazis.Cumplita boală i-a atins și fața!

FOTO: Hepta

Kim Kardashian șochează din nou! E convinsă că tatăl ei s-a reîncarnat în fiul cel mic: "O femeie medium a venit la mine și mi-a zis că..."Kim Kardashian șochează din nou! E convinsă că tatăl ei s-a reîncarnat în fiul cel mic: "O femeie medium a venit la mine și mi-a zis că..."
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter