Kim Kardashian suferă de psoriazis. Cumplita boală i-a atins și fața!

Publicat pe de Oana Pantazi

Recent, un tabloid a afirmat despre Kim Kardashian că are o piele neplăcută deoarece suferă de psoriazis! Vedeta a decis să nu-și mai ascundă condiția și a postat pe Instagram niște fotografii în egală măsură terifiante și dureroase…

Kim Kardashian este una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul american.

Este diva Instagramului, cel mai cunoscut influencer online din lumea întreagă, o persoană care trăiește din imaginea proprie și care câștigă uneori și 500.000 de dolari pentru o postare publicitară… Dar Kim Kardashian are psoriazis, o afecțiune cronică gravă a pielii caracterizată prin proliferarea anormală a stratului epidermic și, nu în ultimul rând, o afecțiune care te incapacitează nu doar fizic, ci și psihic. Psoriazisul este o boală pentru care nu există tratament curativ – pe scurt, se ameliorează, dar nu se vindecă niciodată complet!

Jurnaliștii de la un tabloid au jignit-o pe Kim Kardashian!

Acum câteva zile, Kim Kardashian a dat o replică usturătoare jurnaliștilor de la un tabloid, care și-au permis să spună că are o piele urâtă deoarece suferă de psoriazis! Din păcate, afecțiunea lasă pe piele niște urme roșii, ca niște plăci, extrem de neplăcute, care de obicei dau și mâncărimi, așadar afirmațiile celor de la respectiva publicație au fost de-a dreptul deplasate și jignitoare. Asta cu atât mai mult cu cât implicațiile psihologice sunt imense, bolnavii de psoriazis izolându-se de lume în cele mai multe cazuri.

image

Drept urmare, Kim a postat pe Instagram o fotografie în care le arăta fanilor ei în ce măsură psoriazisul i-a afectat fața. Vedeta avea obrajii, bărbia, fruntea și zona de sub ochi acoperite cu o cremă de culoare maronie, acolo unde psoriazisul își făcuse simțită prezența. Ulterior, vedeta a postat o altă fotografie în care petele i se văd pe picioare de sus până jos, imagine la care comentariul a fost „sexy”.

image

Kim nu mai vrea să-și ascundă boala

Evident că vedeta dispune de cele mai noi tratamente și gadgeturi în domeniu, printre ele numărându-se și un dispozitiv gigantic pentru terapie cu lumină pe care Kim îl folosește pentru a-și calma pielea. De altfel, aceasta a fost foarte deschisă în privința afecțiunii sale, iar în 2016 a declarat că nu-și va mai acoperi psoriazisul. Uneori mă simt ca și cum psoriazisul este defectul meu cel mai mare și toată lumea știe despre asta, atunci de ce să-l mai acopăr? Întotdeauna am sperat la un tratament, bineînțeles, dar, în același timp, am învățat să-l accept ca parte din mine.” Până la urmă, Kim Kardashian este dovada vie că nicio afecțiune, nici măcar psoriazisul, nu te poate împiedica să reușești în viață, chiar și dacă trăiești de pe urma imaginii tale.


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter