Kit Harrington, schimbare totală după Game of Thrones. Actorul s-a tuns pentru prima oară după 8 ani, iar fanii nu l-au recunoscut! "Trebuie să scap de Jon Snow!"

Publicat pe

Kit Harrington, cunoscut, în ultimii ani, mai degrabă drept Jon Snow, datorită personajului pe care l-a interpretat în faimosul serial Game of Thrones, și-a luat recent fanii prin surprindere, renunțând la faimoasa lui podoabă capilară, pentru prima oară în 8 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Kit Harrington (33), pe numele său complet Christopher Catesby Harington, a fost unul dintre cele mai iubite personaje din Game of Thrones, nefiind un secret pentru nimeni că privirea sa pătrunzătoare și părul buclat au făcut nenumărate victime în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1: „Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână”. Ce s-a întâmplat după emisiune

Rolul i-a impus să poarte plete și barbă

Cum rolul din Game of Thrones i-a impus lui Kit Harrington să-și păstreze podoaba capilară, dar și barba pe tot parcursul filmărilor, actorul a avut nu mai puțin de 8 ani aceeași freză. Încă de acum doi ani, Kit mărturisea, pentru Entertainment Weekly, că și-ar dori să se tundă.

„Mi-aș dori să ies din lumina reflectoarelor și să mă bucur de anonimat, să-mi tund părul, să devin mai greu de asociat cu personajul meu”, mărturisea la vremea respectivă actorul.

Citește și: Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: „Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței”

„Îmi place să am și păr lung, și barbă”

Și iată că, în cele din urmă, a prins curajul de a se tunde „scurt-scurt”, așa cum și-a dorit de multă vreme. Ce-i drept, până a lua decizia de a face aceast[ transformare radicală, Kit Harrington și-a scurtat buclele treptat, până când și-a luat inima în dinți și și-a schimbat look-ul total.

Actorul a recunoscut totuși că, deși s-a bucurat să se vadă cu părul scurt, devenise destul de atașat de barba sa. „Barba a fost cel mai greu de dat jos. Chiar îmi plăcea barba aia”, a declarat Harrington.

Kit Harrington, schimbare totală după Game of Thrones. Actorul s-a tuns pentru prima oară după 8 ani, iar fanii nu l-au recunoscut! "Trebuie să scap de Jon Snow!"Kit Harrington, schimbare totală după Game of Thrones. Actorul s-a tuns pentru prima oară după 8 ani, iar fanii nu l-au recunoscut! "Trebuie să scap de Jon Snow!"

„Îmi place să am și păr lung, și barbă, dar ar fi ca o chestie ritualică. Nu pot să joc într-un rol nou arătând la fel. Rolul ăsta a fost strălucit, dar trebuie să scap de Jon Snow”, a mai spus actorul, citat de Daily Mail.  

Nu numai că a reușit, dar alegerea de a-și tunde părul a fost pe placul fanilor – fotografia pe care a postat-o Kit Harrington pe contul său de socializare după ce s-a tuns a întrunit cel mai mare număr de like-uri primite de actor vreodată!

Citește și: Îl mai ții minte pe Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine? Cum arată și cu ce se ocupă la 7 ani de la terminarea emisiunii: are o familie superbă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter