La 42 de ani, Eva Mendes a devenit mamă pentru a doua oară

Publicat pe

Pe 29 aprilie, Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţi pentru a doua oară, actriţa în vârstă de 42 de ani aducând pe lume cea de-a doua fetiţă.

 

 

La fel ca la prima sarcină, şi aceasta a fost ţinută secretă cât mai mult timp posibil, ştirea despre sarcina Evei devenind publică cu puţin timp înainte ca ea să nască.

 

Micuţa Esmeralda, fetiţa lor în vârstă de 20 de luni, are acum o surioara pe care o cheamă Amada, numită aşa în amintirea uneia dintre bunicile Evei.

 

Fetiţa a venit pe lume la Santa Monica şi este un copil sănătos, care completează astfel una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood.

 

Eva Mendes şi Ryan Gosling sunt împreună din 2011 şi au preferat să-şi ţină relaţia departe de ochii presei. „Eva este foarte independentă, dar este atât de fericita alături de Ryan. În sfârşit, şi-a găsit persoana potrivită', a declarat un apropiat. „Niciodată nu a fost mai fericită'.

 

„Ştiu că sunt cu persoana cu care trebuie să fiu', a spus actorul recent. Cu un tata absent, Ryan adoră noua postură în care se află si încearcă să fie prezent cât mai mult timp în viaţa familiei lui.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter