Brie Larson – După ce a câştigat Premiul Oscar, s-a logodit

Publicat pe

2016 este un an de poveste pentru Brie Larson, care a câştigat anul acesta Premiul Oscar pentru Cea mai buna actriţă în rol principal pentru prestaţia din „Room', iar acum s-a logodit.

 

Actriţa în vârstă de 26 de ani a fost cerută de soţie de prietenul ei, Alex Greenwalk, un muzician in vârstă de 36 de ani.

 

Acesta i-a oferit inelul de logodnă în timpul unei călătorii la Tokyo, în luna martie, iar frumoasa bijuterie a putut fi admirată pe degetul actriţei în timpul emisiunii „Saturday Night Live'.

 

Cei doi sunt împreună de mai mulţi ani, iar pe scena galei Oscar de anul acesta în timp ce îşi primea Oscarul, Brie i-a declarat în faţa întregii audienţe că îl iubeşte.

 

Brie Larson a mărturisit că îşi doreşte foarte repede copii, însă pe plan profesional are parte de o perioadă extrem de incărcată care s-ar putea să îi mai amâne planurile legate de nuntă şi copii.

 

Tânăra şi talentata actriţă tocmai a terminat filmările la „Free Fire' şi „Basmati Blues' şi a fost anunţată în „The Glass Castle', alături de Naomi Watts şi Woody Harrelson.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Brie Larson – După ce a câştigat Premiul Oscar, s-a logoditBrie Larson – După ce a câştigat Premiul Oscar, s-a logodit

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter