La 43 de ani, Tori Spelling a devenit mamă pentru a 5-a oară

Publicat pe

Actriţa Tori Spelling şi-a mărit familia si aşa numeroasă, vedeta aducând pe lume cel de-al 5-lea copil al său.

 

Este vorba despre un băieţel, al cărui nume este Beau Dean după cum a anunţat fericita mămică pe Twitter: „Suntem foarte entuziasmaţi să anunţăm venirea pe lume a unui nou membru în familia McDermott! Fiţi alături de noi pentru a-i ura bun venit pe lume lui Beau Dean McDermot!

 

Micuţul a cântărit la naştere 2,6 kilograme, are 47 de centimetri, iar Tori a declarat pentru People că toată familia este în al 9-lea cer o dată cu venirea pe lume a bebeluşului, care este o adevarată binecuvântare. Fraţii şi surorile lui sunt nerăbdători să îl cunoască, iar ea şi soţul ei sunt recunoscători să aibă o familie mare şi sănătoasă.

 

Tori Spelling a anunţat în luna decembrie că va deveni mamică pentru a 5-a oară. Actriţa din „Beverly Hills' şi soţul ei, Dean McDermott mai au încă 4 copii, Liam, 9 ani, Stella, 8 ani, Hattie, 5 ani și Finn, 4 ani.

 

Foto: Instagram

 

La 43 de ani, Tori Spelling a devenit mamă pentru a 5-a oarăLa 43 de ani, Tori Spelling a devenit mamă pentru a 5-a oară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter