La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își dezvăluie secretele într-o carte biografică: "Drame în viața mea au fost mai multe"

Publicat pe

La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își spune povestea vieții într-o carte biografică. Artista se poate lăuda cu o carieră spectaculoasă și cu un fizic de excepție, în schimb, nu se poate spune că existența ei a fost numai lapte și miere. Despre toate acestea, artista povestește în „Privighetoarea din vis'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anastasia Lazariuc a lansat o carte biografică. Născută pe 6 iulie 1953, în Băicoi, Chișinău, Anastasia Lazariuc a devenit rapid iubită în Republica Moldova, dar și peste hotare. În anii 1980, cariera ei a cunoscut un avânt incredibil, artista suținând turnee în Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia, dar și Germania. În 1989 însă, a început colaborarea și cu artiști din România, unde, de-a lungul timpului, s-a bucurat de un real succes. Acum, artista a vorbit despre toate în cartea biografică „Privighetoarea din vis'.

La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își dezvăluie secretele într-o carte biografică: "Drame în viața mea au fost mai multe"La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își dezvăluie secretele într-o carte biografică: "Drame în viața mea au fost mai multe"

Anastasia Lazariuc a lansat o carte biografică

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV, artista care a devenit cunoscută datorită pieselor compuse de Aldea Teodorovici, a povestit despre cartea „Privighetoarea din vis', scrisă de Elena Răileanu, roman ce spune povestea vieții sale.

„Este un roman biografic această carte. Am început să lucrăm la ea acum opt ani, nu am avut nicio grabă', a spus Ileana Lazariuc.

Citește și: Drama care a marcat-o pentru totdeauna pe Anastasia Lazariuc. Tatăl ei a murit după o operație nereușită: 'Aveam 14 ani…'

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și tatăl fiicei sale, Ileana: „Erau Romeo și Julieta”

Citește și: Delia, despre rolul de mamă și posibilitatea de a face un copil: „Fiecare își construiește viața după cum simte”

Citește și: Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022:„Nu pot să mă numesc prietenă cu ea’

Artista a explicat și cum s-a născut ideea acestei cărți.

„A fost scopul de a spune adevărul despre familia mea, de unde provin, despre părinții mei, despre bunicii mei, despre frații, surorile mele, adică adevărul pur așa cum este. Deși Republica Moldova este la 500 de kilometri de România, era simplu ca mulți ziariști să afle adevărul despre viața mea, dar s-au inventat, s-au scris, deși, în timp, m-am învățat cu acest lucru', a spus Anastasia Lazariuc.

„În viața fiecărui om există drame”

Chiar dacă a avut parte de o carieră prodigioasă, viața frumoasei artiste nu a fost mereu numai lapte și miere. Cântăreața a dat de necazuri încă din copilărie, prima mare nenorocire fiind aceea că și-a pierdut tatăl pe când avea doar 14 ani, în urma unei operații nereușite. Și pentru că în cartea sa există și un capitol depre dramele trăite, artista a remeorat momentul în care și-a pierdut mama.

„În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una. Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele. Astea sunt lecțiile de viață sau etapele vieții prin care a trebuit să trec și să le înfrunt atât cât am putut să le înfrunt. Cine dorește să afle câte ceva, le poate citi în carte', a spus ea.

Pe de altă parte, Anastasia Lazariuc a amintit și despre perioadele frumoase din cariera sa și despre oamenii care au influențat-o în mod pozitiv.

„În viața mea au fost și lucruri foarte frumoase, au fost și persoane minunate pe care le-am întâlnit, pe care cu siguranță mi le-a scos destinul în cale. Persoane cum ar fi Grigore Vieru, Ion-Aldea Teodorovici, Eugen Doga, foarte mulți compozitori, cei mai mari compozitori din Chișinău.

Când am venit în România, eu aveam un repertoriu format, deja cu o experiență de viață, cu multe concursuri și festivaluri, dar am venit în România pentru că am venit în țara părinților mei, țara mea, țara buneilor mei, țara copiilor și a nepoților mei', a mai spus artista în emisiunea de la Prima TV, conform Libertatea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter