La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță: "Mi-am pus șosete în sutien și..."

Publicat pe

Monica Bârlădeanu este acum un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare… Au fost însă vremuri, în adolescența ei, când a suferit din cauza neajunsurilor financiare. Iată cum a reușit vedeta să se angajeze la doar 16 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu nu a avut dintotdeauna viața glam de acum, în adolescență talentata actriță confruntându-se cu problemele financiare după moartea tatălui ei.

Primii bani au fost din bacșiș

Chiar dacă pare greu de crezut, prima ei profesie a fost cea de ospătăriță, Monica fiind obligată să se angajeze, deși încă nu avea vârsta legală. Din păcate, după moartea tatălui lor, Monica și cei doi frați ai ei au rămas doar în îngrijirea mamei, ale cărei venituri nu puteau susține întreaga familie. Drept urmare, adolescenta și-a luat primul ei job.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.

Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90, mărturisea Monica pentru Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

S-a dat… majoră

Pentru că nu era însă majoră, Monica Bârlădeanu a apelat la un tertip menit să-i mai aduage câțiva ani în buletin. Stratagema i-a reușit și a fost angajată, chiar dacă, acum, actrița recunoaște că arăta ridicol…

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!', a mai povestit Monica pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță: "Mi-am pus șosete în sutien și..."La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță: "Mi-am pus șosete în sutien și..."

Voia să devină profesoară de religie

Deși a făcut Facultatea de Drept și ulterior a devenit o actriță de succes, descurcându-se la fel de bine și în postura de prezentatoare de emisiuni TV, Monica Bârlădeanu și-a dorit, în adolescență, să devină profesoară de religie, după cum a declarat. Actrița a mărturisit că, deși o vreme, a fost departe de divinitate, acum a găsit din nou calea spre credință.

'Îmi găsesc multe ancore în credință. Absolut toată lumea are o formă de căutare spirituală. Toată lumea simte să se ancoreze sau să se echilibreze într-un fel. Asta e o nevoie pe care am avut-o și eu. Am avut foarte multe căutări și aș putea să spun acum vreo 20 de ani căutările astea mă țineau foare departe de Dumnezeu așa cum îl percep acum. Cred că momentul în care se încarcă conștiința cu foarte multe lucruri, de acolo pleacă problema, când nu reușești să ierți. Sunt lucruri care te apasă…

Eu nemergând la biserică decât la nunți, botezuri și alte asemenea ceremonii mondene, de vreo 20 de ani, deși am șase preoți în familie… Eu, la Liceul Pedagogic, când aveam 17-18 ani, aplicasem să-mi iau și atestatul de profesoară de religie', a declarat Monica Bârlădeanu.

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter