La doar 20 de ani, Kylie Jenner este însărcinată

Publicat pe

Extrem de mediatizata familie Kardashian-Jenner este din nou în centrul atenţei după ce a devenit publică ştirea conform căreia Kylie Jenner aşteaptă la 20 de ani primul ei copil.

În acest weekend, People şi TMZ.com au dat vestea că sora mai mică a lui Kim Kardashian urmează să devină la rândul ei mamă.

Kylie este într-o relaţie de doar 5 luni cu rapper-ul Travis Scott, după ce s-a despărţit de Tyga, iar anunţul că vor deveni părinţi a făcut înconjurul Internetului.

Se pare că Travis şi Kayle aşteaptă o fetiţa care va veni pe lume în luna februarie, iar familiile lor au primit vestea încă din luna iulie, iar prietenii au aflat şi ei de curând.

Vezi si:

Prima fotografie cu fetita Gabrielei Cristea. Ce frumoasa este Victoria!

Deşi neplanificată, sarcina i-a produs mare bucurie lui Kylie, iar Travis este, de asemenea, extrem de fericit. „Evenimentele au luat o turnură neaşteptată, dar fantastică, iar Kylie nu ar putea fi mai exaltată, ea este mai fericită ca oricând', au dezvăluit surse din anturajul ei.

Bebeluşul lui Kylie va veni pe lume într-un moment în care celebra familie se va mări cu încă un membru, după ce Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă cel de-al treilea copil, care va fi adus pe lume de o mamă surogat.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter