Prima fotografie cu fetiţa Gabrielei Cristea. Ce frumoasă este Victoria!

Publicat pe

Gabriela Cristea şi-a văzut în acest weekend marele vis împlinit: a devenit mamă pentru prima dată, vedeta aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

Micuţa a venit pe lume sâmbătă, deşi naştere era programată la începutul lunii octombrie, şi a primit nota 10 la naştere, dar şi un nume extrem de frumos: Victoria.

Gabriela Cristea a început să aibă contracţii încă din dimneaţa zilei de sâmbătă, iar soţul ei a dus-o la clinica privata unde îi fusese urmărită sarcina.

 

La scurt timp după ce a născut, vedeta a postat şi prima fotografie cu fetiţa ei şi a lui Tavi Clonda, imaginea fiind însoţită de un mesaj extrem de emoţionant:

Astazi am trait cel mai important moment din viata noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Multumim din suflet echipei #sanador pentru cum abordeaza minunea nasterii si ii multumim in mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ceca facut pentru noi. Sotul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter