La Toya Jackson îi calcă pe urme fratelui său, Michael Jackson! Cum arată sora megastarului la 64 de ani: a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Publicat pe

La Toya Jackson îi calcă pe urme fratelui său, regretatul Michael Jackson! Vedeta a exagerat cu operațiile estetice, iar la 64 de ani este aproape de nerecunoscut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La Toya Jackson seamănă tot mai mult fratele ei, fiind la 64 de ani, practic, alt om. A trecut pragul esteticienilor de mult prea multe ori, pentru diverse intervenții: și-ar fi făcut numeroase rinoplastii, și-a reconstruit pomeții, a făcut implat de bărbie, liposucții și mărire de bust și, nu în ultimul rând, apelează adesea la injecțiile cu botox pentru a scăpa de riduri, conform protv.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a mărit, din nou, buzele. Cum arată acum:unii spun că îi stă bine, alții că a exagerat

Îmbătrânirea este un proces natural, dar se pare că sora megastarului nu vrea să accepte că trecerea timpului lasă urme pe chipul și corpul oricui. În dorința de dobândi tinerețea veșnică, La Toya și-a modificat pur și simplu fizionomia. Nu mai seamănă deloc cu cea de acum 20 de ani.

Istoria se repetă

Istoria pare să se repete, căci, asemenea fratelui său mai mic, La Toya ar fi apelat și la albirea tenului, diferența de ton fiind destul de vizibilă și în cazul ei. A recunoscut că este dependentă de operațiile estetice, însă a ținut să sublinieze și că suferă și de vitiligo, de aici și depigmentarea pielii și motivația pentru care a optat pentru intervenția anterior menționată.

Citește și: Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu, la un pas de bătaie într-un club din Mamaia!Doar intervenția bodyguarzilor a calmat spiritele

Modificările estetice pentru care a optat au ajuns sub lupa specialiștilor, dat fiind că există un precedent notabil în familie. În cazul ei, s-a „decretat” nu doar că a exagerat cu operațiile, dar că acestea nu i-au adus îmbunătățiri în vreun fel, ci i-au făcut mai mult rău decât bine, notează click.ro.

Pasiunea vedeti pentru operațiile estetice au transformat-o pe La Toya în copia fidelă a fratelui ei, iar imaginile spun totul!

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire:„Mă intimidezi foarte tare'

La Toya Jackson îi calcă pe urme fratelui său, Michael Jackson! Cum arată sora megastarului la 64 de ani: a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor esteticeLa Toya Jackson îi calcă pe urme fratelui său, Michael Jackson! Cum arată sora megastarului la 64 de ani: a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter