Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire: "Mă intimidezi foarte tare"

Publicat pe

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit față în față, în direct, chiar la Neața, emisiunea moderată de Dani Oțil și fostul partener. Iată cum a decurs prima întâlnire în direct dintre cei doi, la o lună după despărțire!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a venit la Neața pentru a vorbi despre noua melodie intitulată „Cu ochii aia verzi', o baladă romantică și sensibilă, care vorbește despre o iubire neîmplinită, după cum a declarat chiar artista. Evident, cele mai multe întrebări au venit din partea lui Dani Oțil, Lidia Buble menționând că se temea de această întâlnire și de întrebările care vor veni din partea prezentatorului.

Vedeta a dezvăluit, printre altele, că ea și Răzvan, care îi este și manager, mai sunt deocamdată vecini.

Citește și: Fiul lui Brigitte, reacție incredibilă după ce vedeta a fost bătută de Florin Pastramă:„De obicei, ea îl bate pe el'

Și Răzvan a părut vizibil emoționat, stând pe toata durata interviului în picioare.

„Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi intrebari', i-a spus în glumă Răzvan Simion lui Dani Oțil în momentul în care a observat cât de greu îi este să-i pună întrebări fostei partenere a colegului său.

„Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu', a fost răspunsul prompt a lui Dani.

Citește și: Misty și Keo își mai doresc un copil. Fetița lor va avea un partener la joacă:'Arya crește și pe zi ce trece ne surprinde'

Momentul s-a depășit rapid, în hohote de râs, iar Dani Oțil a continuat să îi pună întrebări Lidiei Buble, ajungându-se inevitabil și la un apropo cu privire la despărțirea dintre cei doi. 

„Îți priește viața după…. pandemie', a spus ironic Dani Oțil.

„Da, sunt foarte bine, sunt fericită', a răspuns râzând Lidia, moment în care a urmat un scurt moment de liniște în platou.

„Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta', i-a spus Lidia lui Dani pentru a sparge gheața.

„Eu te intimidez?', a întrebat Dani nedumerit.

Citește și: Soțul Elenei ex-Mandinga se apără după ce a fost acuzat de cântăreață că își neglijează copilul:„Șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am…'

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Reamintim că anunțul despărțirii a fost făcut de matinalul de la Antena 1, care a ținut să precizeze că Lidia nu mai este fericită alături de el.

Citește și: Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Pot eu oare s-o iau de la început?'

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat', a fost o parte din mesajul transmis de prezentator.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire: "Mă intimidezi foarte tare"Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire: "Mă intimidezi foarte tare"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter