Lady Gaga, criticată dur de Patrizia Reggiani, pentru rolul din House of Gucci. "Eu nu am vrut să las pe nimeni să-mi spună cine este adevărata Patrizia Gucci"

Publicat pe

Mult așteptatul film House of Gucci rulează deja și la noi pe ecrane, iar nemulțumirile cu privire la scenariu și la prestația actorilor se ascut – Lady Gaga a fost criticată dur de către Patrizia Reggiani, pe care a interpretat-o în film. Aceasta a fost deranjată de faptul că actrița nici măcar nu a încercat să o cunoască.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În pelicula House of Gucci, Lady Gaga are un rol extrem de important – artista o interpretează pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, fondatorul iconicului imperiu fashion și cea care a comandat uciderea soțului ei. Din distribuția filmului fac parte nume mari precum Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jeremy Irons, Salma Hayek, dar și românca Mădălina Ghenea, care a interpretat rolul Sophiei Loren. Din păcate, Lady Gaga a dezamăgit-o pe Patrizia Reggiani.

Lady Gaga, criticată dur de Patrizia Reggiani, pentru rolul din House of Gucci. "Eu nu am vrut să las pe nimeni să-mi spună cine este adevărata Patrizia Gucci"Lady Gaga, criticată dur de Patrizia Reggiani, pentru rolul din House of Gucci. "Eu nu am vrut să las pe nimeni să-mi spună cine este adevărata Patrizia Gucci"

Lady Gaga, criticată de Patrizia Reggiani

Filmul în care Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani- urmărește cea mai mneagră poveste din istoria modei. Nepotul fondatorului faimosului brand, Maurizio Gucci, a fost asasinat în 1995, iar ulterior s-a descoperit că odioasa crimă fusese comandată chiar de către Patrizia Reggiani, soția lui. Trei ani mai târziu, aceasta a fost condamnată la 29 de ani de închisoare. La un moment dat, fiicele ei și ale lui Maurizio, Alessandra şi Allegra, au cerut reducerea pedepsei mamei lor, motivând că aceasta avea o tumoare pe creier care îi alterase judecata. În anul 2000, Patrizia a primit o reducere de trei ani. Tot atunci, a încercat să se sinucidă în închisoare, spânzurându-se cu un şiret de pantof. Din fericire, a fost salvată în ultimul moment. A ieșit din închisoare 16 ani mai târziu, la vârsta de 68 de ani, după ce executase 18 ani.

După lansarea filmului, Patrizia Reggiani s-a arătat deranjată de faptul că Lady Gaga nu a contactat-o.

'Sunt deranjată de faptul că Lady Gaga joacă rolul meu în filmul produs de Ridley Scott fără ca această să fi avut intenția de a lua legătura cu mine. Nu este vorba despre partea economică, nu vreau niciun cent din încasările acestui film, este o problemă de bun-simț și de respect', a spus Patrizia Reggiani, citată de Cosmopolitan.

Citește și: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Citește și: Cum se simte Ilie Năstase, după ce a fost internat în spital: „A început să tuşească, să nu mai aibă aer”

Citește și: Elwira si Mihai Petre, după ce au ajuns în finala Asia Express: „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu'

Citește și: De ce a refuzat Adelina Pestrițu să apară public după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Am primit mesaje care m-au tulburat, m-au acuzat…’/ EXCLUSIV

Replica artistei nu s-a lăsat însă prea mult așteptată:

„Eu nu am vrut să las pe nimeni să-mi spună cine este adevărata Patrizia Gucci. Nici măcar pe Patrizia Gucci. Am considerat că fac dreptate poveştii dacă o abordez cu ochiul unei femei curioase şi o procesez jurnalistic, citind printre rânduri. Aşa am făcut tot ce-am putut pentru a juca adevărul, a spus Lady Gaga.

Familia Gucci, nemulțumită de film

Pe de altă parte, și ceilalți membri ai familiei Gucci s-au arătat nemulțumiți de abordarea regizorală a lui Ridley Scott în filmul cu Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino şi Jared Leto în distribuţie, afirmând că acest lungmetraj se amestecă în vieţile private ale moştenitorilor lui Guccio Gucci.

„Suntem cu adevărat dezamăgiţi. Vorbesc în numele familiei. Fură identitatea unei familii pentru a face profit, pentru a creşte veniturile sistemului de la Hollywood… Familia noastră are o identitate, intimitate. Putem vorbi despre orice. Dar există o limită ce nu poate fi trecută', a declarat Patrizia Gucci, strănepoata fondatorului faimosului brand.

În plus, moştenitorii imperiului sunt nemulţumiţi și de unele nume din distribuție, precum Al Pacino şi Jared Leto, declarându-se îngrijorați de faptul că e posibil ca filmul să ducă mai departe inexactităţile pe care le-au remarcat în cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed'.

„Bunicul meu a fost un bărbat foarte chipeş, ca toţi Gucci, şi foarte înalt, cu ochi albaştri şi foarte elegant. El este jucat de Al Pacino, care nu este tocmai înalt, iar în această fotografie pare gras, scund, cu perciuni, chiar urât. Păcat, pentru că nu seamănă cu el deloc', a mai explicat Patrizia.

Cât despre portretizare lui Paolo Gucci de către Jared Leto, ea a spus: „Oribil, oribil. Încă mă simt jignită'.

Foto: Hepta, Profimedia

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă