Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian Bogdan, la doar un an și jumătate de la nuntă: "Distanța ne-a separat"

Publicat pe

Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian Bogdan la doar un an și jumătate de la nuntă, iar motivul ar fi distanța dintre ei. În timp ce Larisa Drăgulescu voia să trăiască în România, soțul ei stabilit în Germania nu lua în calcul o întoarcere în țară. În ultimul an, Larisa și Marian au locuit mai mult separat și au decis să divorțeze, mai bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu și Marian Bogdan s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, pe când ea era escortă în Germania. În urmă cu un an și jumătate, în aprilie 2021, ei au devenit soț și soție, au făcut cununia civilă. Neînțelegerile legate de distanță și de refuzul fiecăruia dintre ei de a-și schimba domiciliul au dus la sfârșit căsnicia lor.

Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian Bogdan, la doar un an și jumătate de la nuntă: "Distanța ne-a separat"Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian Bogdan, la doar un an și jumătate de la nuntă: "Distanța ne-a separat"

Larisa Drăgulescu și Marian Bogdan au divorțat

Distanța i-a făcut însă pe cei doi să ajungă la divorț, după cum a povestit acum Larisa Drăgulescu.

„Am divorțat deja, divorțul s-a terminat. Pe 27 octombrie a fost ultima semnătură. Pur și simplu distanța ne-a separat.

Noi comunicăm în continuare prin telefon, ne înțelegem foarte bine, însă nu am putut fi împreună și fizic, pentru că eu am vrut să stau în România, iar el a vrut să rămână în Germania.

A fost la distanță în ultimul an, în rest nu, pentru că eu am stat o perioadă foarte lungă în Germania, pe timpul pandemiei a stat și el mai mult cu mine acasă.

În ultimul an, el a hotărât să plece și să stea mai mult acolo. Nu a luat în considerare să se mute în România. Inițial, și eu am crezut că așa voi face, dar mi-am dat seama că îmi place prea mult la mine acasă, am absolut de toate, nu-mi lipsește nimic', a spus Larisa Drăgulescu, la Antena Stars.

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:Am menținut fiorii în relația noastră

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru: „A fost femeia care m-a…’ / EXCLUSIV

Larisa Drăgulescu, despre cauzele divorțului de Marian Bogdan

Larisa Drăgulescu a mai adăugat că încă o cauză a divorțului a fost faptul că fostul soț își dorea un copil cât mai repede, însă ea nu era de acord. Ea are deja doi copii din căsnicia cu Marian Drăgulescu.

Nici cu soacra ei nu avea o relație foarte bună, Larisa Drăgulescu nu a cunoscut-o niciodată pe mama fostului ei soț.

„Probabil (n.r. – a fost o influență și a mamei lui), nu știu. Nu am cunoscut-o nici până acum. Cred că am vorbit o dată la telefon, dar demult. Nu a fost niciodată de acord cu relația noastră și cam atât, nu am avut discuții prea mari. Poate că este mai bine că n-am cunoscut-o. Așa a fost să fie. Eu mă bucur că am încercat, poate dacă nu încercam, îmi părea rău', a mai spus ea.

Cum l-a cunoscut Larisa Drăgulescu pe bărbatul de care a divorțat

Larisa și Marian, cel de-al doilea fost soț, au o poveste de dragoste interesantă, deoarece cei doi s-au cunoscut pe vremea când aceasta muncea într-un club de noapte din Germania.

În trecut, Larisa a declarat că ceea ce a atras-o la Marian au fost banii pe care îi avea, și nu el în sine. Însă, lucrurile care că s-au schimbat ulterior, deoarece aceasta s-a îndrăgostit.

'Eu nu mă feresc de nimeni și e momentul să știe toată lumea cum l-am cunoscut pe actualul meu partener de viață. L-am întâlnit într-un club de noapte din Germania. (…) M-au atras banii lui, nu vă mint, dar acum lucrurile nu mai sunt așa, îl iubesc', a declarat Larisa Drăgulescu în trecut, la Antena Stars.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter