Laura Cosoi, despre relația cu Smiley, la 10 ani de la despărțire: „Când doi oameni...”

 Miniosu Alexandra
.

Laura Cosoi a dezvăluit public în ce relații a rămas cu Smiley, la 10 ani de la despărțire. Frumoasa artistă a stârnit un val de controverse după ce a comentat cu o inimioară la una dintre pozele cântărețului cu fiica lui. Acum, la ceva timp distanță, soția lui Cosmin Curticăpean a mărturisit ce părere are despre reacția internauților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă din România. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani. Deși mulți se așteptau să-i vadă alături până la adânci bătrâneți, au anunțat separarea în 2012. Recent, ea a dezvăluit în ce relații a rămas cu prezentatorul de la Românii au talent, la aproximativ 10 de ani de separare.

laura-cosoi-relatie-smiley-2laura-cosoi-relatie-smiley-2

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut în 2007, chiar pe platourile de filmare ale celebrului serial „Cu un pas înainte'. Relația lor a fost apreciată de mii de oameni, astfel că marea le-a fost dezamăgirea în 2012, atunci când au anunțat despărțirea.

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Smiley, declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi, în direct:„E o femeie…'

Citește și: Scandal la Eurovision din cauza piesei lui Costi Ioniță:„Cea mai mare fraudă!'. Riscă să fie descalificată

Citește și: Gabriela Prisăcariu a întrerupt alăptarea:”Nu puteam să supun copilul la un risc”. Ce probleme de sănătate are

Laura Cosoi, despre relația cu Smiley, la 10 ani de la despărțire

Între timp, atât actrița, cât și solistul și-au refăcut viețile amoroase. Ea e căsătorită cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Și-au unit destinele în 2015 și au împreună două fiice, Rita și Vera, iar una este „pe drum', vedeta fiind însărcinată. Prezentatorul de la Românii au talent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Gina Pistol, și au împreună o fiică, pe Josephine.

La finele anului trecut, în decembrie 2021, Smiley a postat o imagine emoționantă cu fiica lui. Poza respectivă a adunat rapid mii de like-uri și comentarii. De departe, comentariul care le-a atras cel mai mult atenția internauților a fost cel al Laurei Cosoi. Aceasta a lăsat atunci o inimioară în dreptul fotografiei.

„Când doi oameni sunt adulți…'

Comentariul lăsat atunci de Laura Cosoi a stânrnit un val de controverse. De curând, ea și-a exprimat public părerea despre reacția internauților. Actrița a explicat că i se pare normal ca doi oameni adulți, așezați la casele lor, să aibă o relație civilizată, de comunicare.

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult.

Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă', a declarat Laura Cosoi pentru unica.ro.

Laura Cosoi l-a felicitat pe Smiley când a aflat că urmează să fie tată

Anul trecut, Laura Cosoi făcea alte declarații referitoare la povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Smiley. Vedeta a mărturisit că nu s-au înșelat în perioada relației.

„Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat', spunea Laura Cosoi în 2021, pentru OK! Magazine.

Dovada că Laura Cosoi și Smiley au rămas în relații civilizată poate fi reprezentată și de faptul că ea l-a felicitat când a aflat că urma să devină tată.

„Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun', mai mărturisea ea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Arhivă, Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton