Laura Cosoi, pregătită să-și mărească din nou familia? „Facem loc pentru al treilea”

Publicat pe

Chiar dacă a devenit mamă recent, Laura Cosoi pare decisă să-și mărească din nou familia. Iată ce declarație neașteptată a făcut vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși a rămas însărcinată pentru prima oară la 35 de ani, iar în luna august a devenit mamă pentru a doua oară, Laura Cosoi a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că nu exclude posibilitatea de a-și mări familia.

„Nu avem ajutoare”

Dat fiind că, acum, Cosmin, soțul Laurei, este în minoritate, alături de Laura și cele două fiice ale lor, Rita și Vera, nu este exclus ca partenerul de viață al vedetei să-și dorească să echilibreze balanța. Chiar dacă nu le este deloc ușor cu doi copii mici, se pare că cei doi soți nu au de gând să se oprească aici, cel puțin după cum a declarat Laura Cosoi, într-o emisiune de televiziune. Întrebată cum manageriază lucrurile în momentul de față, actrița a dat un răspuns surprinzător:

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea', a mărturisit Laura Cosoi.

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint. De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

Laura Cosoi, pregătită să-și mărească din nou familia? „Facem loc pentru al treilea'Laura Cosoi, pregătită să-și mărească din nou familia? „Facem loc pentru al treilea'

Laura Cosoi și soțul ei se pregătesc de botez

În familia Laurei Cosoi se pregătește un eveniment special – creștinarea micuței Vera – și ambii părinți sunt entuziasmați. Deși ne aflăm încă în plină pandemie, actrița și soțul ei au luat decizia de a nu mai amâna botezul mezinei lor, evenimentul urmând a avea loc în Maramureș. Evident, evenimentul va fi unul restrâns, dată fiind situația.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia', a povestit Laura la o emisiune TV.

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei: „Am mai avut momente când am clacat”. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter