Sânziana Buruiană, pe ultima sută de metri cu sarcina! Cât de mult s-a schimbat: "Mă gândesc doar la ceea ce urmează"

Publicat pe

Sânziana Buruiană urmează să devină mamă pentru a doua oară și este în culmea fericirii. În plus, sarcina pare să o fi schimbat extrem de mult pe viitoarea mămică și nu neapărat doar fizic! Fosta asistentă TV a vorbit despre cum evoluează a doua sarcină și cum se simte în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De când a devenit mamă, în urmă cu patru ani, Sânziana Buruiană este de nerecunoscut! A renunțat complet la petreceri și este o mamă dedicată, acordându-i toată atenția fetiței sale.

Mai mult, vedeta va deveni curând mămică pentru a doua oară, fiind extrem de entuziasmată că își va strânge curând și cea de-a doua fiică în brațe.

Citește și: Fostul principe Nicolae, primele declarații despre viitorul copil:„Ne pregătim din punct de vedere psihic'. Cum se simte Alina Binder și ce spune despre botez

Sânziana Buruiană: „Numărătoarea inversă a pornit”

'Numărătoarea inversă a pornit, mai aveam o săptămână și vine bebelina. Acum mă gândesc doar la ceea ce urmează și sunt euforică', a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Citește și: Marian Drăgulescu, pregătit de a treia căsătorie, la un an de la divorțul de Corina:„Viața e frumoasă!'

Sânziana Buruiană, pe ultima sută de metri cu sarcina! Cât de mult s-a schimbat: "Mă gândesc doar la ceea ce urmează"Sânziana Buruiană, pe ultima sută de metri cu sarcina! Cât de mult s-a schimbat: "Mă gândesc doar la ceea ce urmează"

Sânziana Buruiană a ținut să menționeze că sarcina a schimbat-o extrem de mult, că este mai liniștită și mai răbdătoare.

'De la sarcină sunt mai liniștită, nu mă mai deranjează nimic, deși până acum eram foarte irascibilă, până să rămân a doua oară însărcinată. Pentru că vedeam cerințele Izei și eu nu aveam răbdare, mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc să am răbdare', a mai spus ea la 'Mămici de pitici, cu lipici'.

Citește și: Mama lui Sylvester Stallone, excentrica Jackie, a murit la 98 de ani!

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter