Mama lui Sylvester Stallone, excentrica Jackie, a murit la 98 de ani!

Publicat pe

Mama lui Sylvester Stallone, excentrica Jackie, cunoscută atât pentru asemănarea cu fiul ei, cât și pentru viața plină pe care a avut-o, a încetat din viașă la vârsta de 98 de ani. Cu doar câteva luni în urmă, ea încă ridica greutăți la sală…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mama lui Sylvester Stallone a încetat din viață la vârsta de 98 de ani, dar circumstanțele morții sale sunt încă neclare. Anunțul decesului lui Jackie Stallone, celebru astrolog și manager de wrestling feminin în liga profesionistă și mamă a trei băieți, a fost făcut de întâiul născut al familiei, Frank Stallone.

„A fost o femeie remarcabilă. A muncit zi de zi plină de viață și neînfricare'.

„Era greu să n-o placi. Era o persoană foarte excentrică și flamboiantă. S-a născut în data de 29 noiembrie a anului 1921, în Washington DC.

A trăit opresiunea, marea depresie și Al Doilea Război Mondial. Puteam vorbi cu ea ore întregi despre anii 1920, 1930 și 1940. Erau lecții de istorie', a scris Frank în mediul online.

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Ileana Lazariuc în urmă cu 20 de ani, când i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac. N-ai văzut femeie mai frumoasă!

Mama lui Sylvester Stallone, excentrica Jackie, a murit la 98 de ani!Mama lui Sylvester Stallone, excentrica Jackie, a murit la 98 de ani!

Activă până în ultima clipă

Deși, de-a lungul timpului a fost subiect permanent pentru tabloide, din cauza nenumăratelor operații estetice, despre care singură spunea, cu umor, că au făcut-o să arate „ca o veveriță care are gura plină de nuci, mama lui Sylvester Stallone și-a văzut nestingherită de viață” și a trăit intens până în ultima zi.

Pe 29 noiembrie ar fi împlinit 99 de ani și se ocupa în continuare cu astrologia, ducând o viață activă. Chiar dacă în anii din urmă și-a pierdut fiica și nepotul și a suferit și trei infarcte, Jackie nu s-a lăsat învinsă.

„Am văzut totul, mi-am văzut copiii, nepoţii, am cunoscut faima, atât a mea, cât şi a fiului meu, am fost în toată lumea, am cunoscut cel mai bun bărbat, dar şi pe cel mai rău dintre ei, am fost logodită de atâtea ori, m-am căsătorit de patru ori şi am divorţat. Am părăsit bărbaţi la biserică', mărturisea ea pentru Daily Mail.

De altfel, în plină pandemie, Jackie le demonstra fanilor ei de pe Instagram, în timp ce ridica greutăți, că este activă și la 98 de ani. Din păcate, inima ei s-a oprit înainte de a-și sărbători centenarul…

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint. De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

FotoȘ Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter