Lidia Buble încă suferă după Răzvan Simion? Mesajul care a dat-o de gol pe cântăreață: „Cel care mi-ai spulberat zâmbetul”

Publicat pe

Vestea că Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu a venit ca un șoc pentru fanii cuplului. Cei doi au anunțat public că s-au despărțit, iar Răzvan a fost cel care a scris un mesaj cuprinzător în care povestea că nu mai este suficient pentru cântăreață și că nu o mai face fericită. Au decis să pună punct relației de iubire, dar au rămas în continuare parteneri pe plan profesional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În timp ce Răzvan a fost surprins de două ori în compania altor femei, Lidia e în continuare singură, sau cel puțin așa susține ea. Cântăreața a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, ea a transmis un mesaj în care spune că toate piesele ei sunt făcute din suflet și din experiențele pe care ea le-a trăit.

Lidia Buble încă suferă după Răzvan Simion? Mesajul care a dat-o de gol pe cântăreață: „Cel care mi-ai spulberat zâmbetul'Lidia Buble încă suferă după Răzvan Simion? Mesajul care a dat-o de gol pe cântăreață: „Cel care mi-ai spulberat zâmbetul'

Citește și: Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. A fost amenințată:„Te blestem, că asta meriți

Acum, Lidia Buble urmează să lanseze o nouă piesă alături de Vunk ce se va numi „Vino, du-te', iar versurile spun mai multe decât orice declarație de-a vedetei.

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari' sunt doar două versuri din melodia pe care Lidia Buble urmează să o lanseze, în cel mai scurt timp.

Pe contul său de Instagram, artista a fost extrem de sinceră și le-a mărturisit fanilor săi că această piesă este despre ea, iar versurile sunt probabil legate de experiența ei cu Răzvan.

Citește și: Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Lidia Buble încă suferă după despărțirea de Răzvan?

Pe Instagram, Lidia Buble a punctat faptul că toate piesele ei pe care le-a lansat, de-a lungul timpului, au oglindit lucruri din viața ei, fie din trecut, prezent sau viitor.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită. E pentru prima dată de când sunt eu în acastă industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Citește și: Loredana și Delia, primul pictorial împreună. Adevărul despre așa-zisa rivalitate dintre artiste:cum s-au cunoscut, în urmă cu 20 de ani și cum se comportă în culisele X Factor / EXCLUSIV

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul…Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți' a spus Lidia Buble.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter