Laurențiu Cazan, totul despre relația cu Christina Aguilera și eșecul artistei la Cerbul de Aur: "Au jignit-o, am fost singurul care..."

Publicat pe

Laurențiu Cazan și Christina Aguilera s-au cunoscut la Cerbul de Aur, în 1997. Pe atunci, artista avea doar 17 ani și bătea la porțile afirmării. Din păcate, în România nu s-a bucurat de succes, ba chiar dimpotrivă. Iată ce povestește artistul despre relația dintre ei, dar și despre eșecul răsunător al tinerei, pe atunci, debutante!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Cazan a rememorat recent prima sa întâlnire cu Christina Aguilera, pe atunci în vârstă de doar 18 ani. Tânăra a participat la Cerbul de Aur, acum 25 de ani, însă nu s-a bucurat deloc de apreciere, mărturisește artistul, care la vremea respectivă a fost singurul care i-a intuit talentul și a încurajat-o.

Laurențiu Cazan, totul despre relația cu Christina Aguilera și eșecul artistei la Cerbul de Aur: "Au jignit-o, am fost singurul care..."Laurențiu Cazan, totul despre relația cu Christina Aguilera și eșecul artistei la Cerbul de Aur: "Au jignit-o, am fost singurul care..."

Laurențiu Cazan și Christina Aguilera s-au cunoscut la Cerbul de Aur

Pe vremuri, unul dintre cele mai reputate concursuri de muzică ușoară, Cerbul de Aur, aduna, an de an, vedete autohtone, dar și internaționale. În 1997, printre pretendenții la marele premiu s-a numărat și Christina Aguilera, pe atunci doar o tânără care bătea la porțile afirmării. Din păcate, artista nu s-a bucurat deloc de succes și, mai mult, mărturisește Laurențiu Cazan, a trecut neobservată de juriu și a fost jignită de presă…

Citește și: Laurențiu Cazan, alături de Marina Voica după operația la inimă: „Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, dar…”

Citește și: Christina Aguilera, greu de recunoscut pe stradă: s-a îngrășat din nou. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…

'Din păcate, nu doar că nu a câștigat trofeul, dar nu a luat niciun premiu. Ciudat este că, în juriul Festivalului 'Cerbul de Aur', erau și foarte mulți compozitori străini, americani, germani, și, cu toate acestea, nimeni nu a crezut în talentul ei. Ei aveau cumva dreptate, îmi tot spuneau că face prea multă improvizație pe voce. Dar, avea doar 17 ani…

Mulți dintre ziariști au jignit-o, și-au bătut efectiv joc de ea. Le-am și zis: 'Greșiți! Ce o să spuneți dacă, peste vreo doi ani, și chiar am zis cifra asta, va fi o mare stea?'. Credeau că, eu fiind și cetățean olandez, o laud pentru că îi iubesc pe americani. Am fost singurul care stătea zilnic de vorbă cu Christina, care o încuraja, nimeni în afară de mine nu are nicio poză cu ea, de la Brașov, pentru că nimeni nu o băga în seamă. Îi și spuneam impresarului ei: 'Ai venit cu fetița asta, îți dai seama ce talent e? În doi ani o să ajungă o mare vedetă a Americii', a mărturisit artistul, în exclusivitate, pentru ego.ro.

Laurențiu Cazan: „Între noi nu a fost o poveste de dragoste”

Nu doar că artistul nu s-a înșelat cu privire la calitățile vocale ale tinerei interprete, dar iată că, doi ani mai târziu, cumpăra albumul de debut al Christinei… Restul e istorie, deoarece Aguilera, acum în vârstă de 41 de ani, este câștigătoare a mai multor Premii Grammy și una dintre cele mai apreciate artiste internaționale. În ceea ce privește relația dintre ei doi, Laurențiu Cazan (64) a mărturisit că între el și Christina Aguilera nu a existat o poveste de dragoste, ci una de amiciție.

'După ce s-a întors în America, am vorbit mai mult cu mama ei, Maria, era pianistă, dar și cu sora ei, cu Rachel, pe ele le mai întrebam despre Christina. Erau niște probleme acolo, așa că m-am retras. Tatăl ei nu este de fapt tatăl ei biologic, am vorbit și cu el puțin. Acum, ea este la nivelul la care este, este înconjurată de o armată de oameni, nu am vrut să o deranjez.

Între noi nu a fost o poveste de dragoste, ea avea doar 17 ani. Mi-era dragă, așa, ca artistă. Era micuță, nu era o divă, era o drăguțică, eram impresionat de cum cânta, nu era lansată atunci. Mă și gândeam: 'Doamne, de unde are forță, de unde așa voce, dintr-un trup firav?', a mai dezvăluit artistul pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter