Laurențiu Cazan, alături de Marina Voica după operația la inimă: "Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, dar..."

Publicat pe

Pe Laurențiu Cazan și pe Marina Voica îi despart 23 de ani, dar, cu toate astea, i-a legat o frumoasă poveste de iubire. Chiar și acum, când el are 63 de ani și ea 85, artistul îi poartă sentimente emoționante celei care i-a vost nu doar partener de viață, ci și de scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Laurențiu Cazan și Marina Voica a fost de notorietate la vremea ei, chiar dacă în vremurile de dinainte de 1990 nu exista acces la informație. Cu toate acestea, o țară întreagă era la curent cu relația lor, în condițiile în care îi despărțea o mare diferență de vârstă, greu de imaginat sau de acceptat la vremea aceea. Chiar dacă viața i-a despărțit, între cei doi a rămas o legătură care a dăinuit peste ani. Acum, când ea are 85 de ani și el 63, artistul încă este alături sufletește de femeia care pe care a iubit-o cu atâta pasiune în tinerețe.

Laurențiu Cazan, alături de Marina Voica după operația la inimă: "Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, dar..."Laurențiu Cazan, alături de Marina Voica după operația la inimă: "Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, dar..."

Laurențiu Cazan, alături sufletește de Marina Voica

La începutul anilor 80, când lumea showbizului era mult mai mică, iar zvonurile se aflau, evident, mult mai greu, o bârfă greu de crezut era pe buzele tuturor – celebra cântăreață Marina Voica se iubea cu un tânăr artist, pe numele său Laurențiu Cazan. Greu de crezut, dat fiind că, în 1984, ea avea 47 de ani, iar el, doar 24 și, cu atât mai mult cu cât relațiile de acest gen nu erau „la modă'. Era exclus, din punctul de vedere al celor care le comentau relația, ca între cei doi să existe o relație adevărată de iubire și, cu atât mai puțin, o pasiune arzătoare, așa cum se spunea. Și totuși, cei doi artiști au fost împreună trei ani…

Citește și: Marina Voica a ajuns să cântărească 36 kg, la 85 de ani, dar e plină de energie: „Femeia fără un bărbat este zero!'

Citește și: Cum s-a afișat Anamaria Prodan, după ce Reghe a depus actele de divorț. I-a lăsat mască pe toți!

Citește și: Oana Roman, înjurată și jignită de milionarul Dan Nicorescu: „Mă înjura de mamă, de morți și altele'

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât’

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi’

Anii au trecut, viața i-a despărțit, însă Laurențiu Cazan nu a uitat-o pe Marina Voica. Iată ce a răspuns artistul când a fost întrebat dacă a păstrat o relație de prietenie cu fosta lui parteneră de viață și de scenă după atâția ani.

'Cum ar putea exista alternative, că n-am fi rămas prieteni? Știu că s-a operat la inimă, știu că recent și-a lansat o carte. Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, ce am trăit, dar nu mulți știu că pe noi ne-a legat foarte mult și muzica, că aveam această pasiune comună.

Cum să n-am empatie pentru Marina, care acum are 84 de ani? Cum să n-am empatie, acum, la greu, pentru o artistă precum Marina? Pentru oamenii față de care ai avut sentimente, păstrezi mereu o anume sensibilitate', a mărturisit Laurențiu Cazan pentru Impact.

„Laurențiu m-a iubit”

Relația dintre Laurențiu Cazan și Marina Voica a fost nu doar foarte comentată la vremea respectivă, ci și pusă la îndoială, însă acum câțiva ani artista pus punctul pe i într-un interviu pentru revista Tango, vorbind atât despre sentimentele pe care i le-a purtat artistul, cât și despre relația profesională care i-a legat.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical„, mărturisea Marina Voica.

Deși, recent, Marina Voica a trecut printr-o operație dificilă de cord în urmă cu doar 5 luni și a ajuns, se spune, la doar 36 de kilograme, artista și-a lansat propria carte de nuvele intitulată „Fantezie și umor…’, la a Biserica Parascheva din Câmpina.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter