Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto: „Dacă nu poate, îl iau eu”

Publicat pe

Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare în atenția presei! După ce antrenorul a decis să își petreacă restul vieții alături de o nouă femeie, sexy impresara a ieșit public cu o serie de acuzații. Acum, Reghe a decis să vorbească deschis despre situațiile neplăcute din ultima perioadă și i-a transmis și un mesaj vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format un cuplu timp de aproape 15 ani. Cei doi au și un băiat împreună, Laurențiu Reghecampf Junior. În urma discuțiilor aprinse pe care cei doi părinți le-au avut, s-a stabilit că fiul lor va rămâne în grija mamei. Acum, invitat la podcastul „Acasă la Măruță', antrenorul Craiovei i-a transmis un mesaj dur vedetei.

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto: „Dacă nu poate, îl iau eu'Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto: „Dacă nu poate, îl iau eu'

Acesta susține că i-a oferit Anamariei Prodan dreptul de a-l crește pe Bebeto, fără a comenta acest subiect. Cu toate acestea, pe el nu l-ar deranja dacă și-ar educa de unul singur băiatul.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:’A costat milioane de euro’

Citește și: Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision:’Se face discriminare’

Citește și: Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite.Are propria afacere

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto

Laurențiu Reghecampf a vorbit, în podcastul lu Cătălin Măruță, despre situația dintre el și fiul său. Acesta susține că îl iubește necondiționat pe Bebeto și că îi va fi alături indiferent de problemele dintre părinți. Mai mult decât atât, el este de acord să îl crească de unul singur pe fiul său, dacă Anamaria Prodan nu își dorește sau nu poate acest lucru.

„S-a dus în nişte chestii care sunt total neadevărate. Nu i-am cerut nimic, nu i-am făcut nimic, eu am introdus numai o cerere de divorţ fără partaj, fără absolut nimic. Ba mai mult, i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe, să aibă grijă de el. Dacă nu poate îl iau eu, nu e niciun fel de problemă', a spus el.

Întrebat de către Cătălin Măruță dacă ar fi dispus să îl crească singur pe Bebeto, antrenorul a răspuns fără să stea pe gânduri: „DA'.

Ce spune antrenorul despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa

În urmă cu câțiva ani, imaginile în care Anamaria Prodan îl lovea cu pumnul în față pe Dan Alexa, apăreau pe primele pagini ale ziarelor. Cei doi au susținut, la acea vreme, că impresara a avut o reacție provocată de problemele profesionale dintre cei doi. Acum, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre întregul subiect.

Nu (n.r. nu l-a înșelat Anamaria Prodan cu Dan Alexa).Și dacă ar fi făcut-o și aș ști, nu ți-aș spune niciodată. Nu mi s-a părut normal, iar eu am tot respectul pentru Dan Alexa și pentru omul Dan Alexa, pentru că îl cunosc foarte bine, nu am vorbit niciodată cu el pe tema asta, nu aveam de ceEu puteam să vorbesc doar cu Anamaria, nu aveam cum să îl sun pe X, de ce ți-a dat Anamaria cu pumnul în gură?!’, a spus Reghe.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter