Laurențiu Reghecampf, despre boala mamei lui: „I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la...”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a făcut mărturisiri emoționante despre boala mamei lui. Antrenorul de la Universitatea Craiova a povestit că medicii i-au descoperit femeii un cancer mamar, care s-a întins puțin și la ganglioni. Marga Reghecampf, cea care i-a dat naștere vedetei, a trecut deja printr-o operație și a făcut și chimioterapie. Iată care e starea ei în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre boala mamei lui. Invitat în podcast-ul găzduit de Cătălin Măruță, antrenorul a povestit, pe larg, despre problemele de sănătate cu care se confruntă aceasta. În urmă cu ceva timp, medicii i-au depistat femeii un cancer mamar, la sânul stâng, motiv pentru care a suferit o intervenție. În plus, ea a făcut și chimioterapie.

Laurențiu Reghecampf, despre boala mamei lui: „I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la...'Laurențiu Reghecampf, despre boala mamei lui: „I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la...'

În urmă cu ceva vreme, Laurențiu Reghecampf a suferit o lovitură grea. Acum ceva timp, doctorii l-au anunțat că mama lui are cancer. Fără să stea pe gânduri, antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut tot ce i-a stat în putință ca să o salveze pe cea care i-a dat naștere. Femeia a fost operată în Turcia, țară în care a însoțit-o și fostul fotblist. Din fericire, acum, ea se simte mult mai bine.

Citește și: Anamaria Prodan, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Îmi doresc foarte tare să scap din calvarul ăsta'

Citește și: Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei, de ziua ei.Cum a fost sărbătorită Corina Caciuc

Citește și: De ce își vinde Bianca Drăgușanu hainele:”Mă excită să-mi cumpăr haine scumpe, dar…”

Citește și: Cum trece Mihai Călin peste certurile cu soția, după 17 ani de căsnicie:”Sunt multe provocări”

Laurențiu Reghecampf, despre boala mamei lui

Din fericire, după operația suferită și chimioterapie, starea de sănătate a mamei lui Laurențiu Reghecampf e mult mai bună. Antrenorul are mari speranțe ca cea care i-a dat naștere să se refacă complet luna aceasta. Marga Reghecampf are o relație foarte bună cu fiul ei și locuiește la ferma lui din Snagov.

Cu toate că se simte mult mai bine acum, Laurențiu Reghecampf a susținut că probleme lui personale au afectat-o pe mama lui. În plus, antrenorul a spus că cea care i-a dat naștere e foarte supărată pe Anamaria Prodan.

„Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminam luna asta. I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la ganglioni. Stă la Snagov, la mine la ferma, e bine.

Este foarte supărată pe Ana pentru discuțiile pe care le face. A stat numai cu noi în casa de când a murit tata. E surprinsă, e suparată, știe adevarul și nu acceptă asta', a mărturisit Laurențiu Reghecampf.

Atunci când a fost întrebat dacă mama lui a întâlnit-o pe actuala lui iubită, Laurențiu Reghecampf a spus: „Da, a cunoscut-o pe Corina.'

Cum s-au cunoscut Laurenţiu Reghecampf şi actuala lui iubită, Corina Caciuc

Printre altele, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre actuala lui relație. Antrenorul a povestit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc, cea care urmează să-l facă din nou tată, peste câteva luni. În prezent, antrenorul de declară „foarte fericit' alături de ea și spune că o iubește foarte mult.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct, doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura şi să o cunosc cu adevărat. S-a întâmplat în urmă cu un an, doi. Nici nu cred că este important şi nu cred că interesează pe nimeni exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum încolo.

Sunt foarte fericit! O iubesc, o să avem un băiat împreună, adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă', a mai transmis antrenorul.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter