Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale: "Avea o problemă la inimioară şi a trebuit să o operăm"

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf, care este pe cale să devină din nou tată în curând, a făcut recent mărturisiri dureroase despre tragicul moment în care și-a pierdut fetița din prima căsătorie, care s-a stins în urma unei boli necruțătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a vorbit recent despre perioada în care și-a pierdut fetița din prima căsătorie. În viața lui s-au produs multe schimbări în ultima vreme: antrenorul este în plin divorț de Anamaria Prodan și urmează să devină din nou tată, așadar a rememorat în podcastul lui Cătălin Măruță și momentele bune, dar și cele triste ale vieții sale – printre ele, cel în care și-a pierdut primul copil.

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale: "Avea o problemă la inimioară şi a trebuit să o operăm"Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale: "Avea o problemă la inimioară şi a trebuit să o operăm"

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale. A murit la un an și două luni

Laurențiu Reghecampf este cunoscut la nivelul întregii țări, însă puțini știu care sunt dramele care i-au marcat viața. De-a lungul existenței sale, antrenorul echipei Universitatea Craiova a trecut prin clipe cumplite, de neimaginat. A suferit două pierderi uriașe, cea a tatălui său și cea a fiicei sale din prima căsătorie.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primul pictorial alături de iubita lui: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit'

Citește și: Dramele care i-au marcat viața lui Laurențiu Reghecampf.Și-a pierdut tatăl și fiica, iar mama lui e bolnavă: „A fost un șoc’

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe:„De dragoste poți da, când ură ai căpătat’

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit, printre altele, despre drama care i-a marcat cel mai mult existența – și-a pierdut fetița, care a încetat din viață din cauza unei boli cumplite. Micuța, primul lui copil, a murit la numai un an și două luni, iar antrenorul, care pe vremea aceea activa ca fotbalist la Steaua, a depășit foarte greu momentul.

'Un moment dificil. A fost primul copil pe care îl aveam cu Mariana. Avea o problemă la inimioară și a trebuit să o operăm. Atunci jucam la Steaua.

Doctorul ne-a spus că operația a reuşit. A trebuit să o ţină deschisă 24 de ore, aşa erau lucrurile în perioada respectivă şi, din păcatet, nu a reuşit. Aşa am pierdut-o. După 5 ani de zile, a venit Luca. A fost o perioadă grea, dar apoi am semnat în Germania şi ea a venit cu mine', a povestit Laurențiu Reghecampf.

Va fi tată de băiat

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a reușit să depășească momentele grele din viața sa – pierderii fiicei sale i-au urmat moartea tatălui său, dar și afecțiunea mamei sale, care este bolnavă de cancer -, iar acum așteaptă cu nerăbdare ca iubita lui, Corina Caciuc, să-l aducă pe lume pe fiul lor.

'Sunt şi relaxat şi asumat. Şi fericit. Mi-am găsit liniştea. Este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. Nu a ţinut cont că sunt Reghecampf. Nu a avut nicio problemă să îşi ia o plasă să plece. Nu îmi cere nici în această secundă divorţul', a spus Reghecampf.

Chiar dacă situația dintre el și anamaria Prodan este departe de a fi una relaxată în prezent, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că îi dorește viitoarei foste sale soții să aibă parte în viitor de o relație la fel de frumoasă.

'O iubesc (n.r. Corina), o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă pentru mine. Mi-ar plăcea ca acelaşi lucru să i se întâmple şi Anamariei', a mai declarat Reghe la Măruță.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter