Lavinia Pârva și-a schimbat complet look-ul: „Am ales părul scurt”

Publicat pe

Lavinia Pârva și-a făcut o schimbare de look radicală. Frumoasa brunetă a renunțat la părul lung, iar în urmă cu o zi a postat o imagine pe social media în care le explică prietenilor virtuali motivul pentru care a luat această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lavinia Pârva s-a tuns, iar imaginea postată pe rețelele de socializare a strâns imediat mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali, dar și comentarii.

Citește și: A spus adio burlăciei:rapperul Macanahe s-a însurat! Primele imagini de la nuntă

'Mi-a fost greu sa renunț la părul lung, însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?', a scris Lavinia Pârva pe rețelele de socializare.

'Foarte drăguț, oricum crește! Dar dacă e lung nu înseamnă că e nesănătos!', 'Adorabilă', 'Ești superbă oricum Lavinia!', 'Îți stă foarte bine💖💖💖', 'Lavinia ești minunatā, mā bucur pentru această schimbare !!! Ștefan te va iubi mai mult!!!', sunt doar o parte din comentariile pe care Lavinia Pârva le-a primit la fotografia de pe internet.

Ce intervenții are vedeta

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pârva a mărturisit că nu se va justifica pentru lucrurile pe care le face sau nu.

Citește și: Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul!Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Lavinia Pârva și-a schimbat complet look-ul: „Am ales părul scurt'Lavinia Pârva și-a schimbat complet look-ul: „Am ales părul scurt'

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!', spunea vedeta acum ceva timp.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter