Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Cum au fost surprinse Violeta și Ianca

Publicat pe

Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Ianca Simion și Violeta Bănică au o prietenie minunată. Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion și Violeta Bănică, fata Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, au devenit bune prietene și își petrec timpul împreună. Pare firesc ca cele două să aibă aspecte în comun, întrucât au primit o educație aleasă de la părinții lor. Dovadă este și faptul Ianca și Violeta au ales un loc foarte special pentru a-și petrece timpul liber. Adolescentele au decis să vizioneze un spectacol de teatru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Ianca Simion și Violeta Bănica au o prietenie minunată. Ianca Simion, 18 ani, și Violeta Bănica, 15 ani, sunt fiicele unor personalități celebre și foarte apreciate în showbiz-ul românesc. Cu toate că părinții lor sunt faimoși, Ianca și Violeta se țin, mai mereu, departe de lumina reflectoarelor. Amândouă au fost de mici focusate pe studiu și au crescut să fie două domnișoare cu o educație aleasă. Nu este de mirare că fiica lui Răzvan Simion și fata Andreei Marin cu Ștefan Bănică au devenit prietene. Ianca și Violeta au publicat imagini inedite împreună, când au ieșit într-o seară, să vadă un spectacol de teatru.

Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Cum au fost surprinse Violeta și IancaLegătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Cum au fost surprinse Violeta și Ianca

Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion

Ianca Simion , fiica lui Răzvan de la Neața, și Violeta, fata Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, sunt bune prietene. Adolescentele împărtășesc mai multe pasiuni în comun, iar una dintre acestea este teatrul. Cele două au postat câteva imagini pe contul de Instagram, în care s-au pozat împreună, înainte să meargă la spectacol. Ele au ales o piesă din repertoriul Teatrului Național și au avut locuri una lângă cealaltă, fapt dovedit de Ianca, ce a postat o imagine cu biletele. Adolescentele s-au bucurat una de compania celeilalte și au fost fascinate de piesa de teatru pe care au vizionat-o.

Citește și: Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită. Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

Citește și: Andreea Marin a anunțat că Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în „Liceenii”: „Are alte priorități acum”

Citește și: Ce părere are Gina Pistol despre Dana Budeanu: „E o femeie foarte…”

Citește și: Fiica Adrianei Trandafir a avut un incident neplăcut în trafic și a răbufnit: „Învățați cum să vă comportați”. Ce a pățit Maria Speranța

Ce profesie și-ar dori să aibă fiica Andreei Marin?

Violeta Bănica are o mamă care lucrează în domeniul televiziunii și un tată artist, totuși ea și-ar dori o altă carieră. Andreea Marin a spus despre fiica ei că nu are de gând să urmeze o meserie în domeniul showbiz-ului, ci este captivată de cu totul altă profesie. Violeta Bănică și-ar dori să devină avocat, dar având în vedere că are doar 15 ani, este posibil ca tânăra să se răzgândească.

Violeta este în anul IX la școală , e foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Așa se gândește ea și vom vedea, mai are încă niște ani de așteptat, dar așa își dorește. Se gândește la Drept în momentul acesta, dar eu i-am spus că mai are timp de revelații.', a declarat Andreea Marin, pentru impact.ro.

Violeta Bănică, despre cum se înțelege cu tatăl ei Ștefan Bănică Jr.

Părinții Violetei Bănică sunt divorțați, iar adolescenta mai are un frate vitreg mai mare, pe nume Radu, 19 ani, dintr-o relație anterioară a artistului. Violeta se înțelege foarte bine cu fratele ei și de multe ori au fost văzuți împreună, iar Radu părea foarte protector cu surioara sa cea mică. Violeta a vorbit și despre relația cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. despre care spune că îl iubește enorm.

Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Pe frati-miu îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el”, a povestit Violeta pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter