Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital: „A pus presiune pe ea, să fure banii familiei”

Publicat pe

Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital. Necazurile familiei lui Leo de la Strehaia par să nu se mai termine. După ce capul familiei a fost internat în spital în urma unui AVC, a apărut o altă nenoricire. Nora lui Leo de la Strehaia ar fi fost șantajată de un bărbat și convinsă să fure 20 de galbeni din averea familiei. Fiii lui Leo de la Strehaia au vorbit despre această situație și au spus și care este starea actuală a tatălui lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital. În timp ce familia lui Leo de la Strehaia era la spital, nora acestuia ar fi furat 20 de galbeni din averea familiei. Leo de la Strehaia a trecut printr-o operație pe creier extrem de complexă, după ce a suferit un AVC. Patroana, mama lui Leo, copii și soția acestuia au fost loviți de un mare necaz. Soția fiului cel mare, Ursu, ar fi furat 20 de galbeni, fiind șantajată de un bărbat care ar fi profitat de ea. Iată ce au declarat membrii familiei despre cele întâmplate.

Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital: „A pus presiune pe ea, să fure banii familiei'Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital: „A pus presiune pe ea, să fure banii familiei'

Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital

Nora lui Leo de la Strehaia, Lumina, ar fi furat 20 de galbeni, la presiunile unui bărbat, ce ar fi întreținut relații intime cu femeia. Individul ar fi amenințat-o că va face publice imagini cu aceasta, dacă nu-i dă ceea ce i-a cerut.

'Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară', a declarat Alin Mihai, pentru Fanatik.

Citește și: Leo de la Strehaia este în stare critică, la spital, de aproape o lună. Familia se roagă pentru el: 'Are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral…'”

Citește și: Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Mesajul mamei sale: „Să vă rugați pentru copilul meu! Au zis medicii că…'

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii. Ce gest neașteptat a făcut actrița față de soțul ei, în public

Citește și: „Tu mă înșeli? Habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4 '. Anda Călin și Liviu Vârciu, discuție controversată în mașină. De la ce a pornit

'Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo. Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară', a mai completat membrul familiei de la Strehaia, pentru sursa citată.

Leo de la Strehaia ar putea avea nevoie de încă o operație

Leo de la Strehaia a suferit un AVC în urmă cu ceva vreme, iar bărbatul a ajuns la spital în stare critică. Acesta a fost supus unei operații pe creier și, din fericire, intervenția a reușit, iar acum Leo se recuperează. Fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia a spus că medicii au decoperit că tatăl său are și probleme cardiace și pulmonare și e posibil să aibă nevoie de o nouă operație.

'Tatăl meu Leo este binișor, mai trebuie să treacă timp să se recupereze, va trebui să ajungă la cardiologie pentru coronarografie. Să știm dacă este nevoie de stent sau operație pe inima.

După operația pe creier au apărut complicații la inimă, la plămâni. Momentan este ok. Avem încredere în Dumnezeu că este alături de noi! Prin ce chinuri a trecut și ce s-a întâmplat, chiar Dumnezeu a făcut o minune că mai trăiește și a trecut cu bine peste operația pe creier', a mai spus fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia, potrivit sursei citate.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter