„Cea mai neagră zi din viața mea. Într-o zi ne vom revedea să...”. Lora, în lacrimi la trei ani de la moartea mamei sale. Ce mesaj dureros a postat

Publicat pe

Lora, în lacrimi la trei ani de la moartea mamei sale. Lora a postat un mesaj sfâșietor la trei ani de la moartea mamei sale. Chiar dacă spune că nu există zi în care să nu se gândească la mama ei și să-i poarte un dor imens, ziua de 26 ianuarie este cu atât mai tristă pentru cântăreață pentru că retrăiește durerea pierderii celui mai important om din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora, în lacrimi la trei ani de la moartea mamei sale. Pe 26 ianuarie 2020, Lora primea cea mai dureroasă veste din viața ei: mama ei încetase din viață. Au urmat de atunci momente extraordinar de grele pentru cântăreață, mai ales că ea și mama ei aveau o relație foarte apropiată și Lora spune că nu a trecut nici o zi de atunci în care să nu se gândească la ea.

„Cea mai neagră zi din viața mea. Într-o zi ne vom revedea să...'. Lora, în lacrimi la trei ani de la moartea mamei sale. Ce mesaj dureros a postat„Cea mai neagră zi din viața mea. Într-o zi ne vom revedea să...'. Lora, în lacrimi la trei ani de la moartea mamei sale. Ce mesaj dureros a postat

Lora, în lacrimi la trei ani de la moartea mamei sale

De când și-a pierdut și mama, acum trei ani, Lora spune că a rămas singură pe lume și îi îndeamnă pe toți prietenii ei să își îmbrățișeze părinții cât mai sunt în viață.

„Într-o zi ne vom revedea să ne continuăm dansul, mami. 26.01.2020 a fost cea mai neagră zi din viața mea. Sunt întrebată des..cum se poate trece peste o astfel de durere? Nu se trece peste. Rămâne cu tine şi tu vei învăța să trăieşti ea.

Sunt dureri care ne schimbă pentru totdeauna…în ce fel, depinde de noi. Acum, te rog, Îmbrățişează-ți părinții pentru mine', a scris Lora pe Instagram, în dreptul unei fotografii emoționante.

Citește și: Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV: „Trebuie să dau și niște explicații’

Citește și: Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor: „Ne știm din studenție. Ea a fost…’ / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru…’

De ce a murit mama Lorei

Mihaela Petrescu, mama Lorei, a murit pe 26 ianuarie 2020, după ce ani la rând a luptat cu cancerul la sân. În 2013 a fost diagnosticată cu cancer, iar în 2014 a fost operată la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng.

„Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit. Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața. Eu atunci aveam 4 ani.

Tatăl meu a fost medic chirurg urolog, iar ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. (n.r. tatăl Lorei a murit într-un accident rutier).

Încă de când eram eu la liceu mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli, de când eram eu la liceu. Aveam 30 de ani când i-am cumpărat o casă mare în Județul Vaslui, cu teren mare, pentru că ea voia să stea în natură. Ca să merg în vizită la ea și să văd că ea deja era cu sânul bandajat.

Deja crăpase sânul. Ea nu a fost diagnosticată. Am avut o discuție foarte dură cu ea. Ea a început să zică ce-și dorește să construiască în curte și eu eram șocată. I-am zis așa: dacă vrei să mai fii mama mea, te duci mâine dimineață la Iași, la doctor. A doua zi de dimineață, ea era plecată la Iași și a început chimioterapia', a povestit Lora detalii cutremurătoare din familia ei, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Lora a făcut orice pentru a-și salva mama

„Am vândut tot și am adus-o în București. Am operat-o în Turcia, era eliminat cancerul complet. În aceeași perioadă, am suferit și eu o operație laparoscopică în Turcia. La cinci ani, au început să-i apară chestii, un ser, niște bubițe, în același loc, dar iar nu a zis nimic. A început radioterapia. Cancerul recidivase și s-a dus în metastaze osoase.

A fost nasol, la sfârșit doctora nici nu ne-a mai răspuns la telefon. Am aflat ce înseamnă îngrijri paleative. În momentul în care s-a dus i-am citit o ultimă rugăciune pentru trecerea pe lumea cealaltă', a mai povestit Lora la podcastul lui Cătălin Măruță.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter