Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru...”

Publicat pe

Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu. Adelina Chivu, actuala soție a lui Cristi Chivu, a venit la emisiunea lui Măruță, care în această perioadă e prezentată de Adela Popescu. Adelina s-a stabilit în Italia cu familia, așa că prezența ei la un show TV a fost una foarte specială. Puțini știu că între Adela Popescu și Adelina Chivu există o prietenie foarte veche. Vedeta PRO TV a fost foarte emoționată de revedere și i-a transmis un mesaj înduioșător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu. Adelina Chivu a părăsit România cu opt ani în urmă și s-a mutat în Italia, la scurt timp după mariajul cu Cristi Chivu. Până să devină soția fotbalistului, Adelina a fost jurnalistă de televiziune, perioadă în care a legat o strânsă prietenie cu nimeni alta decât Adela Popescu. Adelina Chivu a fost invitată la show-ul lui Măruță, unde gazda este Adela Popescu. Cele două s-au bucurat foarte mult de revedere, iar vedeta PRO TV a transmis un mesaj pe Instagram în care a relatat detalii neștiute din relația lor de prietenie, de-a lungul anilor.

Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru...'Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru...'

Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu

Adelina Chivu a făcut recent o vizită în România, și, cu această ocazie, a fost invitată și la show-ului de televiziune, „La Măruță”. Soția lui Cristi Chivu s-a stabilit la Milano, acolo unde locuiește alături de familie. Adelina nu mai vine atât de des prin țară, dar a acceptat invitația de a apărea la show-ul lui Măruță, găzduit de vechea ei prietenă, Adela Popescu. Cele două s-au bucurat de această revedere, iar vedeta PRO TV a postat un mesaj înduioșător în care mărturisește că Adelina i-a fost mereu alături în cele mai importante momente.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc că și-au neglijat viața de cuplu, pentru cea de părinți: „Și noi facem parte din categoria…'. Cum își educă cei trei copii / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Chivu, mesaj emoționant pentru Cristi Chivu, cu ocazia zilei de naștere: „Te iubesc”

„Ne leaga multe. In principiu in cele mai importante momente din viata ne-am cam fost prin preajma.
Astazi a venit, dupa 8 ani, intr-un platou de televiziune, special pentru acest moment. Da, e genul acela de prietena care nu spune mi-e dor de tine', dar vine special din Milano pentru premiera pe care o ai la teatru. Da, e genul acela…”
, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Cum l-a sedus Adelina pe Cristi Chivu

Adelina Chivu a apărut recent la TV, pentru prima dată după opt ani. Soția lui Cristi Chivu a relatat că a reușit să-l cucerească pe celebrul fotbalist cu…pateuri cu vișine. Adelina a mai adăugat că deși nu a crezut niciodată că se va ajunge la căsătorie, a fost surprinsă de faptul că a rezonat cu Cristi Chivu din primele momente.

Citește și: „Aveam 35 kilograme. Nu știu dacă mai eram azi, dacă nu mă internam’. Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza tulburărilor de alimentație și a lipsei somnului

Citește și: Alec Baldwin, acuzat de omucidere involuntară, în cazul morții Halynei Hutchins: „Nimeni nu e mai presus de lege'

„Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui. Au trecut foarte repede și foarte ușor acești 15 ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu dădeam șanse dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. Am avut timp să ne fie dor unul de altul, fiind plecat atât de des', a mai spus Adelina Chivu la show-ul „La Măruță”.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter