Alec Baldwin revine la filmările pentru „Rust”, la un an după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Actorul este acuzat de omor din culpă

Publicat pe .

Alec Baldwin revine la filmările pentru „Rust', la un an după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Actorul a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine, în timpul filmărilor a filmului Rust. În urmă cu câteva zile, Baldwin a fost pus sub acuzare, alături de alte persoane, pentru omor din culpă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin revine la filmările pentru „Rust', la un an după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Soțul victimei va rămâne producător executiv al filmului Rust, iar Joel Souza, rănit în incidentul produs anul trecut, va rămâne în continuare regizorul peliculei.

Image: Handout photo of cinematographer Halyna HutchinsImage: Handout photo of cinematographer Halyna Hutchins

Pe 21 octombrie 2021, la o fermă din New Mexico, în timpul filmărilor pentru pelicula Rust, Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joez Souza. Halyna a decedat în drum spre spital, la vârsta de 42 de ani. Arma folosită de celebrul actor trebuia să aibă gloanțe oarbe.

Citește și: Alec Baldwin, acuzat de omucidere involuntară, în cazul morții Halynei Hutchins: „Nimeni nu e mai presus de lege”

Citește și:Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a împușcat-o mortal la filmări. Ce va primi soțul Halynei Hutchins

Citește și:Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi: „Eu nu am apăsat trăgaciul!'

Citește și:Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. De ce a îndreptat arma spre ea

Alec Baldwin revine la filmările pentru „Rust', la un an după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin se numără printre cei mai apreciați actori de la Hollywood. În 2021, actorul a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine a producției Rust, Halyna Hutchins, în timpul filmărilor. De asemenea, Baldwin l-a rănit și pe regizorul Joel Souza. Halyna a încetat din viață la 42 de ani, iar actorul a fost pus sub acuzarea de omor din culpă. În 5 octombrie, 2022, familia Halynei și Alec Baldwin au ajuns la un acord pentru ca filmările la Rust să fie reluate în ianuarie 2023. Astfel, actorul se întoarce pe platourile de filmare, la mai bine de un an de când a ucis-o pe directoarea de imagine.

Baldwin a apăsat pe trăgaciul unei arme, care ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe. Din păcate, acestea i-au adus sfârșitul Halyney Hutchins. Alec Baldwin joacă rolul principial în producția Rust.

Alec Baldwin riscă să petreacă 18 luni în spatele gratiilor

În cazul în care se dovedește că este vinovat de moartea directoarei de imagine, Alec Baldwin riscă să își petreacă 18 luni în spatele gratiilor. Cu ceva timp în urmă, actorul declara că este nevinovat, iar personalul i-ar fi spus că arma ar fi fost inofensivă. Pentru a scăpa de proces, Alec Baldwin i-a oferit soțului Halynei rolul de executor al filmului Rust.

„Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului „Rust', al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023. Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor', a spus Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

Alec Baldwin, pus sub acuzare pentru omor prin imprudență

Potrivit anchetei, Alec Baldwin și armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, sunt acuzați de omor prin imprudență. Săptămâna trecută, procuroarea Mary Carmack Altwies a anunțat că Baldwin și Hannah au fost puși sub acuzare pentru ucidere din culpă pentru moartea Halynei Hutchins.

Baldwin a spus că nu a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o Halyna Hutchins. „Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci. N-aș îndreptat niciodată o armă către cineva și apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată„, a declarat Alec Baldwin în interviul pentru postul de televiziune ABC.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton