Leoardo DiCaprio va juca împreună cu cea mai hot actriţă de la Hollywood într-un remake de succes

Publicat pe

Leonardo DiCaprio și Sofia Vergara vor juca împreună într-un remake al filmului Scarface.

 

Regizorul Brian DePalma, care va regiza și produce filmul, este sigur că asocierea celor două staruri reprezintă o rețetă sigură către succes. Senzuala actriță de origine columbiană nu joacă rolul vreunei iubite a temutului gangster Tony Montana, cum s-a crezut la început, ci al surorii acestuia.

 

 

DePalma susține că rolul gangsterului cubanez îi vine ca o mănușă lui DiCaprio, iar filmările sunt planificate să înceapă în acest an.

 

Între timp, Leonardo DiCaprio se află în Rwanda în aceste zile, apropiații spunând că a vizitat Vulcan National Park în scopul de a urmări și studia gorilele. Este binecunoscut interesul lui Leo față de ecologie și protecția animalelor, așa că starul nu scapă nicio ocazie să se implice în astfel de activități. De asemenea, tot apropiații susțin că se așteaptă să se pregătească un proiect despre echipa națională de ciclism Rwanda.

 

Alexandra Zărnescu

 

Citeste si:

Sofia Vergara este cea mai sexy

Leonardo DiCaprio -Pasiunea lui sunt topmodelele

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter