Leonard Cohen a murit la vârsta de 82 de ani

Publicat pe

Legendarul cântăreţ canadian Leonard Cohen, un apreciat poet şi compozitor totodată, a încetat din viaţă la vârstă de 82 de ani.

 

„Cu profundă tristețe vă informăm despre decesul poetului, compozitorului și artistului legendar Leonard Cohen', a scris agentul său pe pagina de Facebook a muzicianului.

 

„Am pierdut unul dintre vizionarii cei mai respectabili şi prolifici. O ceremonie va avea loc la Los Angeles, la o dată ce urmează să fie anunţată'.

 

În luna septembrie, Leonard Cohen şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar în octombrie a lansat „You Want It Darker', cel de-al 14-lea album din carieră.

 

Încxă de la primul său album, „Songs of Leonard Cohen', muzicianul s-a remarcat prin profunzimea versurilor sale în care a vorbit despre iubire, singurătate sau relaţiile umane, iar piese precum „Dance Me To the End of Love' sau „In My Secret Life' au cucerit inimile a milioane de fani.

 

„Sunt pregătit să mor. Sper că nu este foarte incomod. Cam asta este pentru mine', a spus artistul la un moment dat, revenind însă asupra acestei declraţii pe care a considerat-o exagerată.

 

„Am de gând să trăiesc veşnic', spunea Leonrad Cohen care îşi dorea să mai lanseze alte două albume până la sfârşitul vieţii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter