Michelle Obama şi Melania Trump – La un ceai la Casa Albă. Iată cum s-au îmbrăcat!

Publicat pe

Donald Trump, noul preşedinte Ales al Statelor Unite, a avut o primă întânire la Casa Albă cu Barack Obama, preşedintele în exerciţiu.

 

În timp ce cei doi discutau în Biroul Oval despre tot ce presupune preluarea mandatului de către Trump în luna ianuarie 2017, cele două soţii ale lor au avut o întâlnire în Salonul oval galben.

 

Melania Trump, extrem de discretă în apariţiile sale până acum, şi Michelle Obama au vorbit în faţa câte unei ceşti de ceai.

 

melania-vs-michelle

Recunoscute pentru stilul lor ireproşabil, cele două au făcut şi de data aceasta cele mai inspirate alegeri. Fost supermodel, Melania a purtat o rochie neagră, midi, fără mâneci, în timp ce Michelle a ales o rochie mov cu mâneci ¾ accesorizată cu pantofi argintii cu toc.

 

La începutul campaniei electorale a lui Donald Trump, soţia lui a fost acuzata că a plagiat un discurs al lui Michelle Obama pe care aceasta îl rostise în 2008.

 

Melania Trump va fi o prima Doamna atipică la Casa Albă: este prima soţie a cărei limbă maternă nu este engleză, ea fiind născută în Slovenia. Este un fost manechin care a pozat nud şi este cea de-a treia soţie a unui preşedinte american.

 

Foto; Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter