Alina Eremia a fost subiectul unui experiment

Publicat pe

Alina Eremia nu face combinații îndrăznețe doar când vine vorba de look, ci și când vine vorba de muzică. Artista a făcut schimb de melodii cu trupa underground Cred că sunt Extraterestru și au lansat împreună două videoclupuri noi, în cadrul unui experiment muzical.

 

Alina a acceptat provocarea de a face schimb de roluri și a interpretat in stilul personal „Start Rec', piesa trupei Cred Ca Sunt Extraterestru, o metaforă despre fuga de a te lupta cu tine însuți. Cântăreața a ieșit din zona de confort cu o abordare curajoasă a piesei, care se pare că le-a fost pe plac iubitorilor stilului underground.

 

La rândul lor, membrii trupei Cred că sunt Extraterestru au cântat hitul Alinei, ' A fost o nebunie', într-un stil surprinzător, cu sound-uri si atitudine total diferite față de original.

 

Alina Eremia a definit experiența ca fiind interesantă, în vreme ce colegii de experiment au declarat că 'a fost o nebunie toată provocarea aceasta.'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter