Lia Bugnar, replică surprinzătoare la adresa lui Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire...”

Publicat pe

Lia Bugnar, replică surprinzătoare la adresa lui Theo Rose. Lia Bugnar și Theo Rose s-au întâlnit față-n față la evenimentul de lansare a grilei PRO TV, pentru această toamnă. Multă lume a fost curioasă să vadă interacțiunea dintre cele două, având în vedere că tânăra artistă s-a cuplat cu fostul iubit al actriței, regizorul Anghel Damian. Mai mult, Lia a vorbit într-un interviu despre serialul Clanul, de care se ocupă alături de fostul partener, dar și despre Theo Rose.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar, replică surprinzătoare la adresa lui Theo Rose. Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar au fost prezenți la un eveniment, în cadrul căruia au interacționat cât se poate de mult. Lia Bugnar este scenarista serialului Clanul, care va fi difuzat la PRO TV, iar fostul iubit, Anghel Damian, este regizor. De asemenea, noua iubită a acestuia este Theo Rose, care joacă în peliculă.

Lia Bugnar, replică surprinzătoare la adresa lui Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire...'Lia Bugnar, replică surprinzătoare la adresa lui Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire...'

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu vreme de 8 ani, iar despărțirea lor a luat prin surprindere multă lume. Actorul s-a cuplat cu Theo Rose, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului ce urmează a fi difuzat pe PRO TV. Recent, Lia Bugnar a vorbit despre Theo Rose și a spus ce părere are despre talentul actoricesc al acesteia.

Citește și: Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose:„A fost un drum lung de lecții'

Citește și:Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună

Citește și:Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început:„Majoritatea vânzătorilor aveau o părere destul de proastă despre…'

Citește și:Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Lia Bugnar, replică surprinzătoare la adresa lui Theo Rose

Recent, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose s-au aflat în aceeași încăpere, ba chiar au interacționat între ei. Cei trei au fost prezenți la evenimentul de lansare a grilei PRO TV, pentru această toamnă. Lia Bugnar este scenarista serialului Clanul, iar fostul ei iubit, Anghel Damian este regizorul. De asemenea, Theo Rose, actuala lui iubită joacă în serialul care urmează să fie difuzat la PRO TV.

Celebra artistă are studii în actorie, dar a reușit să obțină un rol important în producție. Lia Bugnar a vorbit despre tema filmului, dar și despre distribuția acestuia. Așadar, fosta parteneră a lui Anghel Damian a mărturisit că are mare grijă la scenariu, deoarece sunt și persoane care nu au practicat actoria și este mai dificil. De asemena, Lia a vorbit și despre rolul lui Theo Rose în serial.

Lia Bugnar: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Atunci când vine vorba de actori la început de drum, precum Theo Rose, Lia recunoaște că este mai dificil, deoarece trebuie să îi ajute mai mult.

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească. Cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film. Puțini, mai puțini ca la „Vlad', sunt mult mai atentă la ce scriu. Pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții. Pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă. N-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!',a declarat Lia Bugnar pentru Cancan.ro.

Anghel Damian:”Împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi”

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună vreme de 8 ani, dar relația lor a ajuns la final de curând. Regizorul s-a cuplat cu Theo Rose, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului „Clanul,. În urmă cu câteva săptămâni, Anghel a vorbit despre noul său proiect, alături de care l-a construit împreună cu Lia Bugnar.

„Nu am dorit să construim asemănări între personajele din Clanul şi cele din serialul turcesc. Ele pornesc din acelaşi punct dar, le-am făcut diferite. Este firesc să fie aşa,  pentru că suntem societăţi diferite. Eu cred in paradoxuri şi atunci când m-am uitat la acest serial  fără să citesc scenariul original, împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi’, a declarat actorul, potrivit adevărul.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter