Cine e noul iubit al lui Alice Peneacă. Imagini cu fosta soție a lui Bobby Păunescu și actualul partener

Publicat pe

Cine e noul iubit al lui Alice Peneacă. Alice Peneacă a divorțat de Bobby Păunescu în urmă cu patru ani. Viața fotomodelului s-a schimbat radical, iar recent și-a făcut apariția alături de noul iubit. În vârstă de 30 de ani, Alice Peneaca a postat câteva imagini pe rețelele de socializare alături de noul ei partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine e noul iubit al lui Alice Peneacă. Alice Peneacă este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Fosta soție a milionarului Bobby Păunescu pare fericită alături de noul ei iubit. Este vorba despre Dragoș Caliminte, un antreprenor din Constanța cu afaceri în domeniul digital.

Cine e noul iubit al lui Alice Peneacă. Imagini cu fosta soție a lui Bobby Păunescu și actualul partenerCine e noul iubit al lui Alice Peneacă. Imagini cu fosta soție a lui Bobby Păunescu și actualul partener

La patru ani de la divorțul de afaceristul Bobby Păunescu, Alice Peneacă și-a găsit liniștea alături de noul ei iubit. Cei doi petrec momente de neuitat împreună, iar pe rețelele de socializare fotomodelul a postat câteva imagini cu ei doi. Alice și noul ei partener s-au relaxat în mai multe vacanțe.

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț.Este total schimbată!

Citește și:Este oficial! Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat

Citește și:Pique și noua iubită au mers împreună la o nuntă.S-au afișat ca un cuplu, după despărțirea de Shakira

Citește și:Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa:„Am rămas cu necazul și cu suferința'

Cine e noul iubit al lui Alice Peneacă

Alice Peneacă iubește din nou. La patru ani de la divorțul de omul de afaceri Bobby Păunescu, Alice s-a afișat fericită cu noul ei iubit. Fotomodelul a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini alături de partenerul ei. Alice Peneacă are o relație cu Dragoș Caliminte, un antreprenor din Constanța cu afaceri în domeniul digital. Potrivit imaginilor de pe Instagram, Dragoș este pasionat de mașinile de epocă, dar și de sporturile cu motoare turate.

Cei doi îndrăgostiți au mers în mai multe vacanțe și s-au bucurat de momentele frumoase împreună. Recent, Alice și Dragoș au mers la munte, iar fotograful Adrina Nina i-a surprins în mai multe ipostaze.

Alice Peneacă și Bobby Păuneacu au divorțat în 2018

Bobby Păunescu și Alice Peneacă au fost căsătoriți trei ani, iar în 2018 cei doi au divorțat. În urmă cu ceva timp, fotomodelul a vorbit despre despărțirea de fostul soț, declarând că există respect între ei doi.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. ', a spus Alice într-un interviu, relatează libertatea.ro.

Care este motivul divorțului dintre Alice Peneacă și Bobby Păunescu

Alice Peneacă a declarat că nepotrivirea de caracter ar fi fost motivul pentru care ea și Bobby Păunescu au divorțat. Fotomodelul declara că se simte foarte bine, iar despărțirea de fostul soț a ajutat-o să se descopere pe sine.

„Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu', a mai declarat fotomodelul după despărțire.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter