Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis aniverseză 18 ani de relație, de Crăciun: „Nimeni nu ne-a dat nicio şansă”

Publicat pe

Ea este cunoscută ca om de radio și televiziune, el este artist și liderul trupei Bere Gratis, iar împreună sunt o echipă imbatabilă. Liana Stanciu și Mihai Georgescu au avut parte de o întâlnire predestinată, deși a fost în scop profesional. Anul acesta împlinesc 18 ani de când scriu împreună una dintre cele mai frumoase și longevive povești de dragoste.

Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis aniverseză 18 ani de relație, de Crăciun: „Nimeni nu ne-a dat nicio şansă'Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis aniverseză 18 ani de relație, de Crăciun: „Nimeni nu ne-a dat nicio şansă'

Liana Stanciu și Mihai Georgescu, alias Miță, de la Bere Gratis formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Le place ca reușitele profesionale să vorbească despre ei. În urmă cu 14 ani, cei doi au devenit părinții Teodorei, o fetiță care le-a completat familia și care i-a unit și mai mult. În exclusivitate pentru Libertatea, Liana Stanciu ne-a povestit cum a început povestea de iubire cu Mihai și care e secretul unui mariaj fericit.

„De Crăciun împlinim 18 ani de când suntem împreună. În 2005 ne-am căsătorit şi pot să spun că nu există un secret al relației. Încercăm să nu ne enervăm amândoi în acelaşi timp şi să comunicăm cât mai mult. Într-adevăr, sunt zile când vorbim mai mult la telefon. Cred că cel mai important este să avem grijă să nu uităm cât de importanţi suntem unul pentru celălalt şi cât de norocoşi suntem că ne avem', a spus Liana pentru Libertatea, despre regulile nescrise după care se ghidează căsătoria lor.

 Pe scenă, pentru prima oară față în față

 Înainte să devină o familie, Liana Stanciu și Mihai Georgescu aveau cel puțin un punct în comun: muzica. Așa că Universul a complotat și i-a adus față în față în scop profesional. Au descoperit ulterior că au prieteni comuni și a fost de ajuns o singură vizită la aceștia pentru a-și da seama că nu pot trăi unul departe de celălalt:

„Ne-am cunoscut pe scenă, la un eveniment. Eu prezentam şi el cânta. Am făcut primul pas împreună, pe când ne aflam în vizită la nişte prieteni comuni. Nimeni nu ne-a dat vreo şansă. Şi acum, după 18 ani, îi mai surprindem pe unii. Sunt fericită că în relaţie nu am întâmpinat momente deosebit de grele', ne-a povestit prezentatoarea emisiunii „În direct cu viața' de la TVR 2.

Liana Stanciu: „Nu prea știu să pun limite'

Liana Stanciu este foarte atașată de fiica ei și se străduiește să petreacă împreună cu ea cât mai mult timp. Teodora nu e genul de copil răsfățat, iar Liana nu este o mamă autoritară: „Nu prea știu să pun limite, însă ea știe. Își dă seama când ceva ne trebuie sau când e moft, dar și când își dorește ceva foarte tare știe să primească. Vorbim despre tot, de la filme şi seriale la băieții pe care îi place sau care o plac', ne-a spus Liana despre relația cu fata ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter