"Îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos" Lidia Buble a slăbit 8 kilograme la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Publicat pe

Chiar dacă nu a rezistat decât o lună în competiție, Lidia Buble a reușit să-și învingă multe fobii, însă au existat și niște costuri – a slăbit nu mai puțin de 8 kilograme la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Iată ce a povestit artista despre cea mai mare provocare din competiție – foamea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În doar o lună, Lidia Buble a slăbit nu mai puțin de 8 kilograme la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cea mai mare provocare pentru ea, în Republica Dominicană, fiind lipsa mâncării. Și nu i-a fost deloc ușor, chiar dacă nu consumă carne. Artista a dezvăluit că a fost la un pas de a mânca țărâna de pe jos din cauza înfometării…

"Îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos" Lidia Buble a slăbit 8 kilograme la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!""Îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos" Lidia Buble a slăbit 8 kilograme la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Artista a făcut foamea în Republica Dominicană

Competiția a fost câștigată de Anisia Gafton, care a dovedit că și o reprezentantă a sexului slab poate fi extrem de puternică în condiții de neimaginat. Pentru artistă, deși avea experiența Asia Express, a fost prea mult… Lidia Buble a rezistat doar o lună, timp în care a slăbit 8 kilograme la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Și și-a reconsiderat dieta vegetariană… Asta după ce a consumat zilnic doar 70 de grame de orez și 70 de grame de fasole…

Citește și: Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista a izbucnit în plâns: „Am fost om cu toată lumea și…”

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Faptul că eu nu mănânc carne nu se datorează faptului că țin vreun regim sau nu mănânc pentru că am eu vreo dietă specială, nu mănânc pentru că nu îmi place. Am încercat de foarte multe ori și nu s-a lipit de mine gustul ăsta de carne. În junglă, pentru că efectiv îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos, aveam momente când ziceam că îmi e dor să mănânc o tarantulă, așa foame îmi era. Nu pot să mă plâng, a fost o experiență unică', a povestit artista pentru ego.ro.

Lidia Buble a slăbit 8 kilograme la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

De altfel, după atâta post, Lidia a recunoscut că la întoarcerea din Republica Dominicană a început să mănânce carne. În schimb, a mărturisit că nu vrea să mai audă niciodată de fasole. Carnea a reintrat, vrând-nevrând, în alimentația ei…

„La orez m-am reîntors pentru că o să rămân fan orez toată viața mea, dar la fasole cred că prea curând nu o să mai dăm nas în nas. Carne am mai gustat, nu m-am oprit acolo la junglă. Am început să mănânc ușor-ușor mezeluri, când mai merg la mami acasă dacă face câte un șnițel nu mai pot să o refuz că acum îmi scoate ochii, îmi zice că prin junglă am mâncat carne de aia la conservă și ea care gătește cu toată dragostea stau și refuz. Trebuie să mănânc, îți dai seama că nu mai am cum. După ce m-a văzut mâncând tarantule, am băut un pahar de 400 ml de viermi vii, mai pot să refuz un șnițel? Nu mai am cum', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cât despre kilogramele date jos, luna petrecută în junglă a fost cea mai drastică dietă pentru Lidia Buble, care a slăbit 8 kilograme în Republica Dominicană.

„Am promis că în momentul în care o să ajung acasă, dar nu doar acasă, oriunde în lumea asta o să mă poarte pașii, eu nu o să mai zic niciodată că mâncarea nu e bună. Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș. Ca să înțelegeți, eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme', a mai declarat artista pentru ego.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter