Rebeca Onoriu, mesaj dur pentru soția lui Daniel Onoriu: "Nu ne dorim să vorbim la trecut despre el"

Publicat pe

Rebeca Onoriu a vorbit despre situația în care se află nepotul său,Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri va afla astăzi dacă va rămâne în arest sau nu. Acesta a fost reținut de autorități după ce a încălcat ordinul de restricție pe care îl avea împotriva soției sale, Isabela.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a vorbit despre situația dificilă în care acesta se află. Fiica lui Gabi Luncă a făcut declarații despre starea actuală a nepotului ei, după ce s-a spus că pilotul de raliuri ar fi încercat să se sinucidă.

Rebeca Onoriu, mesaj dur pentru soția lui Daniel Onoriu: "Nu ne dorim să vorbim la trecut despre el"Rebeca Onoriu, mesaj dur pentru soția lui Daniel Onoriu: "Nu ne dorim să vorbim la trecut despre el"

Rebeca Onoriu susține că nepotul ei are nevoie de tratament, iar viața lui este în pericol dacă nu se tratează. Conform acesteia, fostul pilot de raliuri nu ar trebui să stea după gratii, având în vedere că a trecut prin multe situații dificile.

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă a luat foc după scandalul provocat de Daniel Onoriu:”A pătat numele părinților mei”

Citește și:Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție:„A sunat la Poliție'

Citește și:De ce a murit Flavia, tânăra de 17 ani care s-a prăbușit în sala de fitness.Concluziile legiștilor privind cauza morții

Citește și:De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Mi-au apărut niște…'

Rebeca Onoriu i-a transmis un mesaj soției lui Daniel Onoriu

Rebeca Onoriu a făcut declarații în legătură cu situați dificilă în care se află nepotul ei, Daniel Onoriu. Fiica regretatei artiste Gabi Luncă a mărturisit că Daniel nu ar trebui să se afle după gratii, având în vedere că starea lui de sănătate nu este tocmai bună. Fostul pilot de raliuri și-a revenit miraculos după ce a stat în comă 55 de zile. Pe această cale, Rebeca i-a transmis un mesaj soției lui Daniel Onoriu, Isabela, cea care l-a denunțat.

Soției lui i-aș transmite atât: să nu uite că l-a susținut în toate nebuniile lui, iar fosta lui iubită nu i-a făcut nici un rău lui Daniel, ba, din contră. Și nici ei nu i-a făcut nimic!Ea bagă un om din arest din dragoste! Daniel s-a dus din dragoste după încă soția lui! Daniel nu i-a făcut rău șase ani, ca să-i facă acum?! Sunt ambiții, orgolii imense și interese mari la mijloc. Și din toate astea suferă Daniel!Repet, el este un om cu nevoie de tratament pe care nu-l poate obține în arest! Orice zi pentru el contează! Rog pe toți să ia măsuri, pentru că fiecare zi contează pentru Daniel și nu ne dorim să vorbim la trecut de el!',a spus Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Rebeca Onoriu: „Are nevoie de tratament”

Mătușa lui Daniel Onoriu a mai spus că întreaga situația a pornit în momentul în care a făcut operația de micșorare de stomac. Rebeca Onoriu a mai spus că starea nepotului ei nu este tocmai bună.

Daniel, fix acum an de zile, a intrat într-o operație pe care nu trebuia s-o facă. O operație care i-a schimbat viața total! I-a schimbat starea fizică financiară și sentimentală. De la operație a pornit totul.Daniel în urmă cu an se bucura de viață și astăzi a ajuns o umbră de om de 60 de kilograme. E într-un divorț, a pierdut o grămadă de bani. El are nevoie de tratament în urma efectelor adverse ale medicamentelor. Faptul că azi vorbim cu el e o minune! Toată viața lui trebuie luata de la zero!', a mai spus fiica lui Gabi Luncă.

Daniel Onoriu, primele declarații după ce s-a vehiculat că a încercat să se sinucidă în arest

În spațiul public s-a vehiculat că Daniel Onoriu ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, în arestul poliției. Ulterior, fostul pilot de raliuri a transmis, prin intermediul avocaților, o primă reacție. Acesta a dezmințit informația și a declarat că nu ar face acest gest niciodată.

„Oamenii care m-au adus în starea aceasta complotează în aceste momente împotriva mea.Vă rog să înțelegeți că în urmă cu un an de zile viața mea s-a schimbat. De la un om în toată firea, astăzi, am cu 60 de kilograme mai puțin și am ajuns în arest. O gravă eroare medicală s-a produs chiar dinainte de operația mea de micșorare de stomac. Practic, după expertizele medicilor, nu trebuia să intru în acea operație.(…)Neg cu vehemență această știre. Si nu pot să nu observ modul în care se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice.”, a anunțat Daniel Onoriu, prin intermediul avocaților, pe contul personal de Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter